= Μάριος Στρόφαλης, Κώστας Βλαχόπουλος, Roman Gomez, 17-10-2012 Live @ Mύλος Club, Θεσσαλονίκη
Συναυλίες

loogoo

Μάριος Στρόφαλης, Κώστας Βλαχόπουλος, Roman Gomez, 17-10-2012 Live @ Mύλος Club, Θεσσαλονίκη

 

   Όμορφη, ζεστή βραδιά και βρέθηκα στο club του Μύλου για να απολαύσω τρεις δεξιοτέχνες του tango σε μια μοναδική τους εμφάνιση.

   Είναι λίγο μετά τις 10.30 και στη σκηνή εμφανίζονται ο Αργεντίνος Roman Gomez στο πιάνο, ο Μάριος Στρόφαλης στο ακορντεόν και ο Κώστας Βλαχόπουλος στη χρωματική φυσαρμόνικα και μας παρασύρουν στις μαγικές μελωδίες τους. Tango Argentino, tango Mediterraneo, παραδοσιακά tango, valse, bolero. Ρυθμοί γεμάτοι ρομαντισμό και συναίσθημα πλημμυρίζουν τα αυτιά και την ψυχή μας. Ο κόσμος λιγοστός μα ενθουσιασμένος με τις εκτελέσεις γνωστών κομματιών όπως το Libertango του Astor Piazzolla, αλλά και από τις συνθέσεις του Μάριου Στρόφαλη τόσο από τη δισκογραφική του δουλειά European Taxim, όσο και από το European Τaxim 2 που θα κυκλοφορήσει εντός ολίγου. Eros Bollero, Monmarte, Milonga de la noche είναι μερικά από τα κομμάτια που ακούστηκαν, με τον Μάριο Στρόφαλη πότε στο ακορντεόν και πότε στο πιάνο και τον Roman Gomez από το πιάνο στο bandoneon (ένα είδος ακορντεόν, δημοφιλές στην Αργεντινή).

   Το ρολόι δείχνει 12.30 μετά τα μεσάνυχτα και οι τρεις εξαιρετικοί σολίστες, έχοντας δώσει όλο τους το πάθος σε κάθε κομμάτι του προγράμματος, μας αποχαιρετούν με την Cumparsita. Σίγουρα, ανυπομονώ για μια επόμενη πιθανή τους σύμπραξη!

Γεωργία Σάλιαρη
Joomla Social by OrdaSoft!