= LiVE! H.E.A.T, Lazy Man's Load @ Gagarin 205
Συναυλίες

loogoo

LiVE! H.E.A.T, Lazy Man's Load @ Gagarin 205

 
   Ξεκίνησε γερά η συναυλιακή περίοδος. Η αλήθεια είναι ότι μπουχτίσαμε «μη» και «πρέπει». Ξέρω, θα μου πείτε, αναγκαία και σωστά, αλλά, ρε παιδιά, υπάρχουν χώρες που δεν «έκλεισαν» καμία στιγμή. Δύο χρόνια και κάτι τώρα ζούμε τη μέρα της Μαρμότας. Αποκτήσαμε φοβίες, ψυχολογικά και πάει λέγοντας. Δεν θα μαυριστώ άλλο, καθώς η συναυλία των H.E.A.T ήταν για όλους μας μια μέρα ανάσας, ελευθερίας και καλής hard rock μουσικής. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που τους δεχόμαστε στη χώρα μας. Για τον Kenny ήταν η παρθενική και ο ίδιος τα πήγε μια χαρά, παρά το κρύωμα που τον βασάνιζε.
 
lml2233

   Το event ξεκίνησε στις εννέα ακριβώς με τους δικούς μας Lazy Man's Load, με φοβερή ενέργεια και βαρείς ήχους. Έχουν παντρέψει τρία πολύτιμα μουσικά στοιχεία στα τραγούδια τους, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Southern, heavy metal και hard rock πλημμύρισαν το χώρο του Gagarin και έφεραν τον κόσμο κοντά τους. Λυρισμός, γκάζια, νάζια, γκρούβα και metal attitude. Τρομερό performance, γέμισαν τη σκηνή και κατάφεραν να κρατήσουν εύκολα το ενδιαφέρον του κοινού. Ήταν η πρώτη φορά που τους είδα ζωντανά και εντυπωσιάστηκα. Εύχομαι να τους απολαύσουμε πάλι σύντομα.

Into The Red Mist, Juke Joint, Prime Evil, Outlaws Serenade, In For The Kill, Southern Fried Homicide, Start Breathing, Gomorah, Pilgrim And The Witch, Hot As A 2$ Pistol
 
lml2255

   Ευτυχώς σε αυτή τη συναυλία ο κόσμος έδωσε το παρόν από νωρίς και δεν είδαμε σκηνές απείρου κάλους, όπου η μπάντα που ανοίγει να παίζει με λίγο κόσμο γιατί οι τραχανοπλαγιάδες έρχονται μόνο λίγο πριν βγει το μεγάλο όνομα (μπουζουκονοοτροπίες). Ελπίζω να είμαστε πια σε μια νέα φάση, κατά την οποία στηρίζουμε το «σπίτι» μας, όποιο και αν είναι αυτό και τιμάμε όλο τον κόσμο επάνω στη σκηνή. Αυτά σκεφτόμουν το διάστημα που χρειάστηκε να περιμένουμε για τη μετάβαση, ξέρετε, τα πέρα δώθε, βγάλε μηχάνημα, βάλε μηχάνημα, ώστε να ανέβουν οι H.E.A.T. Γύρω μου έβλεπα χαμόγελα, ανθρώπους που έβλεπαν φίλους και γνωστούς μετά από τόσο καιρό. Ανθρώπους που ζούσαν τη στιγμή, την ένταση, την ελευθερία.

   Δέκα και τέταρτο ακριβώς η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε, η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα, καθώς οι H.E.A.T πήραν τη θέση τους στη σκηνή και το πάρτι ξεκίνησε για τα καλά. Για άλλη μια φορά έδωσαν ένα απίστευτο performance. Τα τραγούδια τους έκαναν τον κόσμο να παραληρεί σε όλο το Gagarin. Δεν άφησαν κανέναν φαν παραπονεμένο, ενώ η επικοινωνία που είχαν καθόλη τη διάρκεια με το κοινό ηλέκτριζε συνεχώς την ατμόσφαιρα.
 
heat2214

   Ο Kenny μας χάρισε υπέροχες στιγμές, μας γύρισε πίσω κάποια χρόνια και είδαμε με τα μάτια μας την αναγέννηση της μπάντας. Ήταν τόσο ενεργητικός και παθιασμένος στη σκηνή, που τεντώναμε για να δούμε που βρίσκεται. Πήγαινε στο κοινό, ανέβαινε πάλι πάνω, δεν ησύχασε λεπτό. Απίστευτη ερμηνεία! Και να σκεφτεί ότι ταλαιπωρούταν από εκείνο το κρύωμα. Ο Don Crash, ασύχαστος και αυτός, έσπασε αρκετές μπαγκέτες, τις οποίες παρέλαβε με ευλάβεια το κοινό. Ο Jona Tee, the master of the keyboards, έδινε και έπαιρνε ενέργεια.
 
heat2216

   Ήταν συγκλονιστικοί από κάθε άποψη, έφτιαξαν μια τρομερή ατμόσφαιρα και εδραιώθηκαν στις μνήμες μας. Από τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενή τους συναυλία και δεν σας κρύβω πως και οι ίδιοι ανυπομονούν. Τα εύσημα πρέπει να δοθούν και στην παραγωγή αυτής της τόσο δυνατής συναυλίας, η οποία τήρησε κατά γράμμα και χωρίς ταλαιπωρίες το πρόγραμμα και έκανε αυτή την εμπειρία ανεκτίμητη.

H.E.A.T forever!
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
heat2219

One By One, Rock Your Body, Dangerous Ground, Emergency, Redefined, Straight For Your Heart, Late Night Lady, Come Clean, Drum Solo (Crash), Back To The Rhythm, Beg Beg Beg, Cry, 1000 Miles, Living On The Run, Nationwide, A Shot At Redemption
 
heat2218
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες