= Κώστης Μαραβέγιας - Κήπος Μεγάρου Μουσικής
Συναυλίες

loogoo

Κώστης Μαραβέγιας - Κήπος Μεγάρου Μουσικής

 
   Βρεθήκαμε στον υπέροχο – όσο και δροσερό – κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή 27 Ιουνίου για να απολαύσουμε τον Κωστή Μαραβέγια. Ξαναπήγαμε την Κυριακή 29 Ιουνίου στον ίδιο κήπο για τον ίδιο ακριβώς λόγο, γιατί μόνο μια φορά δεν αρκεί.

maravegias1401   Αυτή η συναυλία είναι η ¨συνέχεια¨ της περσινής της sold-out διήμερης εμφάνισης, αλλά προσωπικά πιστεύω πως κάθε εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια είναι μια καινούργια αυτοτελής ιστορία έρωτα.

   Ξεκίνησε αγαπησιάρικα και με την πολύ-αναγνωρισμένη προσφώνηση πλέον «Αγαπημένοι και Αγαπημένισσες »… Παρέα, μας ταξίδεψε σε ναυάγια – στα προσωπικά μας ναυάγια – που με χαρά όλοι δεχτήκαμε να συμμετέχουμε και να τα βιώσουμε για άλλη φορά.

   Πολλές φορές έχουμε γράψει για τον Κωστή Μαραβέγια και από ό,τι φαίνεται θα γράφουμε για χρόνια αρκετά ακόμα. Τον αποκαλούν έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, όχι άδικα. Περφόρμερ, πολυοργανίστας (παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond) , συνθέτης με στίχο έξυπνο και χιουμοριστικό. Πολυταξιδεμένος, ακροβατεί σε μεσογειακούς και βαλκανικούς ήχους, η μουσική του συνδυάζει στοιχεία jazz και bossa nova και του χαρίζει ένα προσωπικό μουσικό ρεύμα και ύφος. Όλα αυτά είναι που τον κάνουν έναν εξαιρετικό μουσικό και καλλιτέχνη. Τι είναι αυτό όμως που κάνει τις εμφανίσεις του sold- out από τις πρώτες κιόλας μέρες προπώλησης;

maravegias1402
 
   Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό, πέρα από την ειλικρίνεια που μοιράζεται με το κοινό του το χαρακτήρα του, την ενέργειά του, την ανεβαστική του διάθεση και την αγάπη, γιατί όπως λέει και ο ίδιος: ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!

   Welcome To Greece,  Άσε Με Να Μπω, Το Καλοκαίρι  Έφυγε, Φεύγω, I'm Going Away, Πάρε Χρώμα, Δεν Ζητάω Πολλά, Πες Μου Μια Λέξη, Τσαλαπατώ, Πού Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει , Δυο Γυναίκες, Στην Καταιγίδα, Τρελό Από Χαρά, Δε Σταματώ, Μια ζωή σε κώμα - από την εξαιρετική παράσταση του Εθνικού «ο Φιλάργυρος» - και φυσικά η μία μοναδική και ανεπανάληπτη γυναίκα η  Λόλα είναι κάποια από τα τραγούδια που ερμηνεύσαμε παρέα σε αυτά τα δύο ξεχωριστά βράδια στον κήπο του Μεγάρου.

maravegias1403   Μαζί του επί σκηνής οι υπέροχοι μουσικοί Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας  Μπελλώνιας (τύμπανα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο). Μια εξαιρετική σύμπραξη ταλαντούχων ανθρώπων που απογειώνει αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε ως μουσική.

   Αναμένουμε πολλές ακόμα εμφανίσεις αγάπης, χορού και ιδρώτα από τον Κωστή Μαραβέγια και τους μουσικούς του. Παρακολουθούμε και μας αρέσει η εκπομπή του στην Νερίτ «Μουσική παντού» σχεδόν κάθε Κυριακή στις 21:00 και κάπως έτσι θα σας αφήσω ρυθμικά και μελωδικά.

Αγάπη Μόνο!

Χάρις Μολυβιάτη
 
*Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΤΕ (Χορηγός στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Κήπο του Μεγάρου)!
 
maravegias1404

 

Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες