= InnerWish, Marauder, Sunburst LiVE @ Piraeus Academy
Συναυλίες

loogoo

InnerWish, Marauder, Sunburst LiVE @ Piraeus Academy

 
inner6595
 
   Αυτή η εορταστική βραδιά για το ελληνικό Metal έμελλε να ανοίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Λαρισαίοι Sunburst έσπευσαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι λίγο πολύ γνωρίζαμε, ότι τα τέσσερα αυτά παιδιά αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ελληνικής σκηνής.
 
inner6588
   Εκπληκτική παρουσία με το Gus Drax στην κιθάρα να παραδίδει μαθήματα ουσιαστικότητας σε κάθε σολιστική στιγμή και τη φωνή του Βασίλη Γεωργίου να κοιτά κατάματα τους δύο καταξιωμένους πλέον Performers που ακολούθησαν. Η πρώτη εμφάνιση των Λαρισαίων Power/Prog Sunburst στην πρωτεύουσα δεν είχε καμία νευρικότητα, κανένα προβληματισμό και τίποτα που να μην μαρτυρά ότι επί σκηνής βρισκόταν μια μπάντα εξαιρετικών δυνατοτήτων, που μπορεί ακόμα να εξελιχθεί και να αποκτήσει παγκόσμιο βεληνεκές.

   Η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσε κάποιος να κάνει στο σύνολο αυτής της εξαιρετικής παρουσίας των παιδιών αφορά στην εμφανή απουσία ρυθμικής κιθάρας που θα μπορούσε να απελευθερώσει το Nick Grey στο μπάσο και να δώσει ακόμα περισσότερο βάρος στο progressive στοιχείο του Rhythm Section της μπάντας.
 
inner6589
   Οι επιρροές των Sunburst είναι εμφανέστατες και οι Kamelot, Symphony X και Nevermore κάνουν την έμμεση παρουσία τους σε κάθε μελωδική γραμμή, σε κάθε μετρημένη ακολουθία των προηχογραφημένων στοιχείων της ενορχήστρωσης και στην ατμοσφαιρικότητα της μουσικής τους που σε καθηλώνει.

Δημήτρης Μπάρμπας

   Στη συνέχεια, πήραν τη σκυτάλη οι Marauder με Τάσο Κροκόδειλο στα φωνητικά. Άρχισε το «μέταλλο» να καίει την ατμόσφαιρα, να ανεβάζει θερμοκρασίες.

   Ξεκινούν με «Metal Warriors»... Δόξα και τιμή αυτό το τραγούδι. Επόμενο το «Free Like An Eagle» και το δικό μου αγαπημένο από το τελευταίο τους άλμπουμ «Bullethead». Το «Son Of Thunder» μου πήρε τα μυαλά. «Είναι οι δικοί μας Manowar, ρε γαμώτο!» είχα γράψει στο review και το εννοώ. Απίστευτοι μουσικοί όλοι (και το διαμαντάκι που ακούει στο όνομα Τάσος) έδωσαν την ψυχάρα τους. Επόμενες στάσεις τα «Face The Mirror», «Dark Legions», «The Greek Revolution Begins», «The Return Of The Warrior», για να κλείσουν στο «The Fall».
 
inner6590
   Ο Τάσος είχε πάρει μέρος σε audition παλιότερα των Marauder και να τώρα που τραγουδά μαζί τους, μέχρι την ανεύρεση νέου τραγουδιστή ή λέτε η «σχέση» αυτή να γίνει μόνιμη;

   Η συνέχεια ανήκε στους αγαπημένους Innerwish. Γροθιά στο στομάχι, κάργα metal, παρουσίες και μουσικές που αγγίζουν την τελειότητα.

   Τι είναι αυτό που κάνει τους Innerwish μπαντάρα; Τι είναι αυτό που εισπράττει ο κόσμος και γεμίζει συναυλιακούς χώρους για πάρτη τους;  
 
inner6591
   Είναι ο έρωτας που έχουν με τη μουσική, είναι η αμεσότητα με το κοινό, είναι το πείσμα και το αψεγάδιαστο ύφος των τραγουδιών τους. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

   Ένα live που κατάφερε να μας μαγνητίσει. Να μας κάνει να τραγουδάμε για δυόμιση ώρες συνεχόμενα.

   Ανάμεσα σε παλιά και νέα τραγούδια, ταξιδέψαμε στα βήματα των Innerwish και παραδοθήκαμε στην φωνάρα που ακούει στο όνομα Γιώργος Εικοσιπεντάκης. Όταν δε ανέβηκε η χορωδία VOICE BOX στη σκηνή για να ερμηνευτούν όπως τους πρέπει τα «Sirens», «Rain Of A Thousand Years», νομίζω πάθαμε καρδιακό επεισόδιο από την χαρά. Τα συναισθήματα ήταν τόσο δυνατά, βιώναμε το απόλυτο live!
 
inner6592
   Όταν ξεκίνησαν οι πρώτες νότες του δικού μου αγαπημένου «Needles In My Mind», που τελικά, όπως αποδείχτηκε, ήταν και πολλών άλλων, ο χαμός συνεχίστηκε και οι θερμοκρασίες ανέβηκαν σε βαθμούς  τροπικούς.

   Οι innerwish έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, η διοργάνωση ήταν άψογη και το Academy για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι ο No 1 χώρος για τέτοιες συναυλίες.

   Ένα live που ειλικρινά θα μας μείνει ως η καλύτερη ανάμνηση για το 2016. Μια μπάντα που πρέπει , επιβάλλεται, να τη μάθει όλος ο πλανήτης!
 
inner6593
   Ευχαριστούμε, παιδιά για το καλύτερο live του 2016! Ραντεβού στο επόμενο με την ίδια θέρμη και αγάπη.

   I just had one wish... InnerWish!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Φωτό: Αφροδίτη Ζαγγανά

Setlist:
1) Machines Οf Fear
2) Eye Οf Τhe Storm
3) Chosen One
4) Dancer Οf Τhe Storm
5) Modern Babylon
6) Travellers Ιn Time
7) Carry Υour Cross
8)  Sirens
9) Rain Οf Α Thousand Years
10) Broken
11) Feel Τhe Magic
12) Midnight Call
13) Burning Desires
14) If I Could Τurn Βack Time
15) Silent Faces
16) Needles Ιn Μy Mind
17) Never Let You Down
18) Kingdom Of The Prime
19) Tame The Seven Seas
20) Waiting For The Dawn
21) Inner Strength
22) Ready For Attack
 
inner6594
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες