Συναυλίες

Illusory, Arrayan Path LiVE @ Remedy

 
   Ένα live που περιμέναμε καιρό έγινε στο Σάββατο στο ζεστό χώρο του Remedy. Οι Illusory τα «έμπλεξαν» με τους Arrayan Path και εμείς όλοι ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία.
 
illusoryarrayanpath10mar
   Γύρω στις δέκα και σε ένα κατάμεστο Remedy ανέβηκαν οι Illusory και το ταξίδι ξεκίνησε. Ένα ταξίδι στο πρώτο αλλά και το δεύτερο άλμπουμ, καθώς και μια πρόγευση από την επερχόμενή τους δουλειά. Είναι γνωστή η ζεστασιά των παιδιών και ο τρόπος που προσεγγίζουν το κοινό. Τα τραγούδια τους Πολυσυλλαβικά, γεμάτα εικόνες, πάθος και αγάπη, «σερβίρονται» σε κάθε συναυλία και διογκώνουν κάθε φορά το fan base τους. Το Σάββατο το βράδυ «ξεμείναμε» από φωνή, καθώς τα διαμαντάκια που ακούστηκαν ήταν αγαπημένα όλων μας. Λαμπερή και στιβαρή παρουσία η Μαργαρίτα από τους Voice Box, η οποία βοήθησε φωνητικά σε αρκετά τραγούδια. Ακούγοντας το «All Blood Red», που θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν τα παιδιά (τίτλο άλμπουμ δεν μάθαμε αλλά υπόσχομαι ότι θα ανακριθούν πάραυτα μέχρι να το ομολογήσουν), ένοιωσα βέβαιη ότι θα «τριτώσει» η επιτυχία. Έχουν γερές βάσεις, έχουν έμπνευση, έχουν τεράστιο πείσμα και γουστάρουν να αγωνίζονται για το καλύτερο. Αυτό κάνει μια μπάντα να συνεχίζει αλλά και να πηγαίνει μπροστά. Μετά από μιάμιση ώρα το όμορφο ταξίδι των μεταλλικών Illusory είχε φτάσει στο τέλος του. Εύχομαι σύντομα να τους ξαναδούμε ζωντανά, καθώς θέλαμε όλοι περισσότερο.
 
illrem255
In Τhe Beginning… / … Α New Beginning
Bleak
One Sad Moment Οf Existence
Fake Reality
Odd-Υ-Sea
Dreamshade
Insangel
A Few Days Make Eternity
Polysyllabic Thoughts
System’s Decay
Pale Moonlight
Solitary Nomad
The Eyes Of Hades
All Blood Red
Ivory Tower
 
   Μετά τα απαραίτητα συν - πλην, φέρε – πάρε, τις αλλαγές λέω καλέ, ανέβηκαν στη σκηνή οι Κύπριοι Arrayan Path για να συνεχίσουν αυτή τη μοναδική γιορτή της μουσικής. Μετά από δύο χρόνια (να μην επαναληφθεί παρακαλώ) και δύο κυκλοφορίες άλμπουμ, έκαναν το ταξίδι για Αθήνα με μοναδικό στόχο να τα γκρεμίσουν όλα! Φυσικά και τα κατάφεραν! Το κοινό, σαν μια καλά κουρδισμένη χορωδία, τραγούδησε όλο το setlist των παιδιών.
 
arrayan524
   Ο Νικόλας Λεπτός μας ενημέρωσε ότι ήρθε κρυωμένος. Αλήθεια τώρα; Δηλαδή αυτή η φωνάρα έχει και άλλα level; Ήταν τρομερός, απίστευτο γρέζι, brutal παλαιάς σχολής. Όταν δε στο πρώτο encore έσκασε το «Moonchild» (Iron Maiden cover) και «τέντωσε» ο Νικόλας τη φωνή… νομίζω πάθαμε και το δεύτερο εγκεφαλικό. Από τα πιο δυνατά cover που έχω ακούσει και μην ξεχνάτε, ήταν ζωντανό, χωρίς «στολίσματα». Πολλά μπράβο!

   Επειδή ως κοινό ήμασταν αχόρταγο, θελήσαμε και δεύτερο encore, το οποίο και «παραλάβαμε» να ξέρετε, με τα “The Liberation Song” και “Mystic Moon”. Καταχειροκροτήθηκαν και υποσχέθηκαν να έρθουν ξανά σύντομα. Η βραδιά όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Σκυτάλη πήρε ο Χάκος και ο metal-ική πυρπόληση συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες. Βγήκαμε από το Remedy στο πρώτο χάραμα της μέρας. Μια σπουδαία βραδιά είχε τελειώσει. Ραντεβού στην επόμενη.

Equilibrium
Lotus Eyes
Cremation Grounds
Stigmata
The Fall Οf Mardonius
Minas Tirith
Gabriel Is Rising”
Angel With No Destination
Ignore The Pain
The Hundred Names Of Kali Ma
Judas Iscariot
Dawn Of Aquarius
Piri Reis
Molon Lave
Encore
Moonchild (Iron Maiden cover)
Road to Macedonia
The Liberation Song
Mystic Moon
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
Illusory Photo: EMANON
 
Joomla Social by OrdaSoft!