Συναυλίες

Extreme Assault Festival vol. IV

 
as652
 
   Το Extreme Assault Festival vol IV άνοιξε τις πόρτες του στο Modu την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Την συγκεκριμένη μέρα πήραν μέρος πέντε συγκροτήματα από την εγχώρια μουσική σκηνή.
 
as653
 
   Οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ήταν οι Moral Corruption, με μπροστάρη  στα brutal φωνητικά τον Ηλία Ζούνη, που κάθε φορά που τελειώνει ένα τραγούδι αναρωτιέσαι αν το παιδί είναι καλά, λόγω των φωνητικών του ικανοτήτων. Κι εις ανώτερα, παλικάρι μου!
 
as654
 
   Δεύτεροι στη σειρά οι Chaos Undivided, με αρκετά καλή παρουσία στη σκηνή και πολλά υποσχόμενοι.
 
   Η επόμενη μπάντα, οι Fragments of Despair, είναι ένα σχήμα με κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες. Κάθε τραγούδι τους είχε και μια άποψη για τις σύγχρονες ανησυχίες που περιβάλλουν τον κόσμο μας και τις ζωές μας.
 
as655
 
   Λίγο διαφορετικοί στο ύφος, με ανατολίτικα στοιχεία, αλλά με βάση το melodic black death, οι Evil Within ξεσήκωσαν τον χώρο με τα τραγούδια τους. Κάθε ένας τους πάνω στην σκηνή έβγαζε τον καλύτερο εαυτό του κι αυτό φαινόταν σε κάθε νότα που έπαιζαν, καθώς η ενέργειά τους ενώνονταν με τον κόσμο σε ένα απαράμιλλο headbanging (και που να έχεις και αυχενικό). Αναμένουμε λοιπόν το άλμπουμ τους με λαχτάρα.
 
as656
 
   Last but not least οι Dimlight. Μια μπάντα που έχει μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα του Metal, όπως οι  Arch Enemy, Lacuna Coil, Epica, Septic Flesh, Rotting Christ κι άλλοι πολλοί. Ο Peter a.k.a Invoker μας καθήλωσε για άλλη μια φορά με τα φωνητικά του, ενώ η Eva μας μάγεψε με τη σκηνική της παρουσία. Αυτό που ίσως να "χάλασε" πολλούς ήταν τα προηχογραφημένα μουσικά θέματα που υπήρχαν στα τραγούδια τους.
 
as657
 
   Έτσι έκλεισε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Απο μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά το ζεστό χώρο του Modu που μας φιλοξένησε και ιδιαίτερα το Σάββα Μπετίνη για την άψογη συνεργασία αλλά και την αγάπη που δίνει σε αυτό που κάνει.
 
See u around mates...
 
Εβελίνα Γερακίτη
 
as658
 
 
as659
 
as660
 
as661
Joomla Social by OrdaSoft!