Συναυλίες

Endomain, ReMaiden LiVE @ The Crow Club

 
   Καλώς ορίσατε στο The Crow Club, κυρίες και κύριοι! Απόψε θα πάμε βόλτα στο Heavy Metal των Αυτοκρατόρων του είδους και στη συνέχεια θα απολαύσουμε μία από τις πιο καυτές ελληνικές μπάντες. Οι Endomain παίζουν ζωντανά στη σκηνή του σπουδαίου αυτού αθηναϊκού λαϊβάδικου και ο κόσμος που έχει έλθει να στηρίξει, έχει δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.
 
rem255
   Πριν όμως τους Endomain... οι ReMaiden! H μπάντα έχει δημιουργηθεί από ένα τσούρμο παιδιά που γουστάρουν πολύ το μεγαλύτερο συγκρότημα Μέταλ όλων των αποχών και θέλουν να το αποδεικνύουν κάθε σεκόντ ύπαρξής τους πάνω στη σκηνή. Δυστυχώς, ελέω συγκοινωνιών και δικής μου καθαρά βλακείας, πρόλαβα μόνο τέσσερα κομμάτια των παιδιών. Ζητώ συγγνώμη για το ατόπημα και υπόσχομαι να αποκαταστήσω τη ζημία την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν. Καλοί μουσικοί όλοι τους, με μια πολύ ενδιαφέρουσα φωνή από άποψη χροιάς και δυνατοτήτων, με τον κιθαρίστα των Endomain Γιώργο Σοφικίτη να συνδράμει και εκεί και με τον κόσμο να απολαμβάνει τα κομμάτια. Φώναξα, φώναξα κι άλλο και θα φωνάξω και θα ξελαρυγγιαστώ και την επόμενη φορά που θα τους δω.

   Στη συνέχεια οι Endomain. To “Step In The Machine” το έχουμε ακούσει μπόλικες φορές και είναι από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Και δεν μιλάω μόνο για τη χώρα μας. Τα παιδιά, μουσικάρες όλα τους, γνωρίζουν πώς πρέπει να παίξουν για να βγει η μαγεία του στούντιο και στο LiVE. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το πετύχουν. Ακούσαμε όλο το δίσκο συν δύο φοβερές διασκευές, μία Candlemass και βέβαια το «Sea Of Madness” των Maiden, το οποίο φιλοξενείται στη συλλογή για το «Somewhere In Time”, που κυκλοφόρησε από το ελληνικό Metal Hammer.
 
endo542
   Καλός ο ήχος, το μαγαζί έτσι κι αλλιώς έχει εξοπλιστεί με βαρβάτα μηχανήματα ενώ έχει ανοίξει και η σκηνή και - όπως μαθαίνω με χαρά μου - έπεται και συνέχεια, καλή η παρουσία και ακόμα καλύτερη η απόδοση. Η μπάντα διαθέτει μια απίστευτη φωνή και έχει επενδύσει πάνω σ’ αυτή και πολύ καλά κάνει! Το rhythm section μπετόν-αρμέ και οι κιθάρες κυκλωτικές. Τα παιδιά θα παίξουν σύντομα εκτός Αθηνών, κατά συνέπεια θα είναι καλό να τα τσεκάρετε και όσοι δεν μένετε στην πρωτεύουσα για να διαπιστώσετε ότι το μέλλον τους ανήκει. Είναι καιρός να στηρίξουμε την ελληνική σκηνή οι ίδιοι οι Έλληνες, δεν νομίζετε; Καλή συνέχεια να έχουμε!
 
Κώστας Κούλης
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!