Συναυλίες

Ένα ντουέτο θα φέρει την Άνοιξη: Ανδριάνα Μπάμπαλη - Γιώργης Χριστοδούλου

 
   Αγαπημένοι μου μουσικόφιλοι - και όχι μόνο - έχω να σας πω, πως μόλις πέρασε και το τρίτο ντουετόβραδο στο Μικρό Παλλάς, που έκανε την Άνοιξη να έρθει ακόμα πιο κοντά. Μια μοναδική βραδιά, μια βραδιά γεμάτη όμορφα τραγούδια, μελωδίες, μουσικές, με τις αγαπημένες φωνές της Ανδριάνας Μπάμπαλη και του Γιώργη Χριστοδούλου, που μας έκαναν όλους να σιγοτραγουδάμε μαζί τους, να ονειρευόμαστε και να ταξιδεύουμε σε ένα υπέροχο κόσμο. Και αναρωτιέμαι… Γιατί δεν ζούμε και στην πραγματικότητα σε αυτόν τον κόσμο; Αλλά όχι, δε θα το γυρίσω στο φιλοσοφικό. Όμως τώρα, πείτε μου μετά από αυτό τον πρόλογο τι άλλο θέλετε να διαβάσετε για να δείτε τι χάσατε; Λες και δε σας είχα προετοιμάσει ότι γίνονται θαύματα εκεί στο Μικρό Παλλάς από την προηγούμενη Παρασκευή! Τι λέτε, θέλετε και άλλα ή τις επόμενες δύο που έρχονται θα είστε όλοι εκεί; Βέβαια σας είχα πει και το ξαναλέω, η κάθε Παρασκευή θα είναι μοναδική. Μπάμπαλη... πάπαλα! Τη χάσατε, πάει!
 
mpampali333
   Και τι χάσατε; Λοιπόν διαβάστε! Στην ειδικά διακοσμημένη ανοιξιάτικη, λουλουδάτη και φρέσκια σκηνή, με δύο μουσικούς (φτάνουν, πιστέψτε με) και δύο τραγουδιστές (ΟΚ, η Ανδριάνα έπαιζε και κιθάρα, δεν τραγούδαγε μόνο), ακούσαμε αγαπημένα τραγούδια, που στα πιο πολλά σιγοτραγουδούσαμε όλοι. Τα τραγούδια της Αρλέτας είχαν την τιμητική τους, μια και ήταν επιλογή του Γιώργη Χριστοδούλου, τραγούδια αγαπημένα που τα ξέρουμε με τη φωνή των καλλιτεχνών που είχαμε μπροστά μας. Είχαμε και μπόνους τραγούδι που θα κυκλοφορήσει οσονούπω από Χριστοδούλου, αλλά και «Είσαι εσύ ο άνθρωπός»… Και δε θα ζητήσεις να ξαναγίνει αυτό το ντουετάκι; Παλιά αγαπημένα τραγούδια από ελληνικές ταινίες «Άσε το χεράκι σου» και τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως «Να με προσέχεις» και «Πιο καλή η μοναξιά», τα οποία επέλεξε η Ανδριάνα και πάει λέγοντας και στο κάτω κάτω ας ήσασταν όλοι εκεί να ακούγατε! Ωραία, πάω πάσο, δε χωράμε όλοι, οπότε παρακαλώ οι υπεύθυνοι ας το διοργανώσουν σε μεγαλύτερο χώρο. Χμ, καλό μου ακούγεται και μου φαντάζεται, εσείς τι λέτε; Να μαζέψουμε υπογραφές και να το εισηγηθούμε στον Πάνο Σουρούνη που ευθύνεται για τις μαγικές Παρασκευές που φέρνουν την Άνοιξη και όχι μόνο; Αγαπητέ Πάνο… ξηγήσου… θέλουμε κι άλλο!
 
mpampali334
   Προς το παρόν μένουν άλλες δύο ημέρες με ντουέτα ξεχωριστά που θα φέρουν και εκείνα την Άνοιξη πιο κοντά! Ετοιμαστείτε λοιπόν για Μαρία Παπαγεωργίου – Χριστίνα Μαξούρη 11/5 και Βίκυ Καρατζόγλου - Θοδωρή Βουτσικάκη 18/5.

   Να περνάτε όμορφα και εδώ θα ήμαστε να σας ενημερώνουμε για τα ωραία και μικρά μαγικά καλλιτεχνικά θαύματα!
 
Λένα Βασιλείου
 
mpampali335
Joomla Social by OrdaSoft!