= Εξόριστοι, Tidal Dreams LIVE @ Kyttaro Live
Συναυλίες

loogoo

Εξόριστοι, Tidal Dreams LIVE @ Kyttaro Live

 
exoristoilive01
 
   Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει, ο Δημήτρης Κατής και οι Εξόριστοι εμφανίστηκαν στο σπουδαίο αυτό Liveάδικο, παρέα με τους Tidal Dreams. Οι τελευταίοι εμφανίστηκαν με περισσό κέφι και έδειξαν πως το έχουν με τη σκηνή και μάλιστα πολύ άνετα. Δυναμικοί, αμιγώς ΜΕΤΑΛλικοί και πατώντας πολύ σταθερά στη σκηνή, μας έκαναν να φωνάξουμε και να ξαναφωνάξουμε, να γκαρίξουμε και να ψιθυρίσουμε με το ίδιο πάθος. Στέκομαι στα δικά τους κομμάτια, όπως το “Fight For Thee”, το οποίο αποτελεί πρώτης τάξεως διαπιστευτήριο για μελλούμενες εμφανίσεις και προβολές, καθώς και στις διασκευές που απέδωσαν, το “Children Of The Damned” και το σήμα κατατεθέν των Grave Digger “Rebellion”.
 
tidal01
   Μια και οι επαναστάτες λοιπόν έσπασαν με φόρα τον πάγο και ζέσταναν τον κόσμο ακόμα περισσότερο, ήλθαν στη συνέχεια οι Ήρωες. To “Clash Of The Heroes” προλογίζει και οι Εξόριστοι παίρνουν θέση. Βαγγέλης Ευαγγέλου στην έτερη κιθάρα, Rich Melville στο μπάσο, Στέλιος Μαργαριτόπουλος στα πλήκτρα, Ορφέας Σιερράς στα τύμπανα, Φίλιππος Μοδινός στη φωνή και – φυσικά – ο Δημήτρης με το δικό του φονικό εξάχορδο.
 
exoristoilive06
 
   «Εξόριστοι Στα Βουνά» και παρατηρώ από το πρώτο λεπτό ότι υπάρχει εξαιρετική διάθεση ένθεν κακείθεν. Το κοινό χαίρεται, γουστάρει και συμμετέχει ενεργά, η μπάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν σταματάει να το δείχνει συνέχεια. Το καλύτερο μείγμα για ένα εκρηκτικό Live. Μας το είχε πει και ο Κατής αυτό και το συγκρατώ. Τούτη εδώ η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Ιδίως με την προσθήκη του Μοδινού τα τελευταία χρόνια.
 
exoristoilive03
   Η συναυλία ηχογραφείται και βιντεοσκοπείται, κατά συνέπεια πολλοί από τους φίλους που βρέθηκαν στο Κύτταρο εκείνο το Παρασκευόβραδο θα κάνουν υπομονή για μερικό καιρό και στη συνέχεια θα ψάχνουν να βρουν τα μουτράκια τους στο επερχόμενο DVD. Προς το παρόν αναμένουμε το επόμενο Live.
 
exoristoilive04
   Με ένα setlist από τα παλιά και απόδοση για βραβείο, το σχήμα των Εξόριστων κλέβει ξανά και ξανά την παράσταση και εξαπολύει το ένα χτύπημα (εντάξει, λέγε με και τραγούδι) μετά το άλλο. Στο τελείωμα παίζει το «Δόξα Και τιμή» για δεύτερη φορά (Victorious Reprise;) και μας γεμίζει υπερηφάνια. Ο μουσικός που τιμά όλος ο κόσμος, στη Ελλάδα και το εξωτερικό, παίζει στη χώρα του, για τη χώρα του, από την ψυχή του. Μα είναι δυνατόν να μην περνούσαμε τόσο καλά με τέτοια ενέργεια; Να θυμηθώ, στην επόμενή μας συνάντηση, να πρήξω το Δημήτρη για καινούργια δόση Εξόριστων πολύ σύντομα…
 
Κώστας Κούλης
 
exoristoilive02
 
 
exoristoilive05
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες