Συναυλίες

DJ Junior Rush

03-02-2012 Live @ Cabaret, ΑΘΗΝΑ

P1060391

   Άλλη μία Παρασκευή βράδυ και το noizy.gr βγαίνει να σας μεταδώσει την ατμόσφαιρα από την νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Αυτή την φορά όλως περιέργως δεν είχα κανονίσει τίποτα μιας και ήμουν καλεσμένος στο STAY DEEP "The Dance Party Project", που διοργάνωνε η Global Fantasy στο Cabaret. Φτάνοντας λοιπόν στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου γύρω στις 1:30 και ανεβαίνοντας τα έντονα φωτισμένα σκαλοπάτια της εισόδου, μπήκα κατευθείαν στο κλίμα ενός cabaret. Η διακόσμηση σε έντονες αποχρώσεις, με κάτι μεγάλες κόκκινες κουρτίνες να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μαγαζιού, ενώ ο κόσμος είχε μπει από νωρίς στους ρυθμούς της house, με τον Little D στα decks.

P1060394   Για το υπόλοιπο της βραδιάς τα ηνία πήρε γύρω στην 01.00 ο DJ Junior Rush, ένας πολύ πετυχημένος νεαρός Έλληνας DJ που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει με τα DJ sets του από τα πρώτα ονόματα στα clubs της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι αν και το όνομά του μου είχε προταθεί πολλές φορές, δεν έτυχε να τον ακούσω από κοντά. Η πρώτη γεύση που πήρα ήταν ένα set από αρκετά χαλαρά house κομμάτια με μεγάλη προτίμηση στα γυναικεία φωνητικά. Ιδιαίτερη αίσθηση μου έκανε ένα πολύ ωραίο remix που έκανε στο “Drink to Get Drunk” κρατώντας μόνο τα φωνητικά της Sia. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στο ίδιο tempo με πολύ γνωστά κομμάτια όπως το “Toca’s Miracle” από τους Fragma και ένα remix του “Rolling In The Deep” της Adele. Αυτό όμως που είχα καιρό να ακούσω ήταν το “Beautiful Lise”. Το κομμάτι ερμηνεύεται από την απίστευτη φωνή της Andain, όμως οι πολύ όμορφες πινελιές του Arno Cost στο remix το ανεβάζουν ακόμη πιο πολύ επίπεδο. Ο Rush όμως δεν σταμάτησε να μας ρίχνει δόσεις από το παρελθόν, ταξιδεύοντας μας λίγο στην house των 80s’ με κομμάτια όπως το “Around The World” των Daft Punk.

 P1060427 Ο ρυθμός λοιπόν σιγά σιγά άρχισε να δυναμώνει, με πιο upbeat house διασκευές και οι χορεύτριες του μαγαζιού πήραν θέση για να ανεβάσουν την πίεση και τη θερμοκρασία στα ύψη. Fedde Le Grand λοιπόν και το remix του για το κομμάτι των Coldplay “Paradise”, ενώ λίγο πιο μετά το “So Much Love”. Οι διασκευές δεν τελείωσαν εδώ, αφού έκανε μία 20λεπτη είσοδο στην rock μουσική με κομμάτια όπως το “How Long” των Peppers, το “Wonderwall” των Oasis και το “Losing My Religion” των REM. Το τελευταίο κομμάτι που θυμάμαι από την βραδιά είναι το φοβερό remix του “Coming Home” του Diddy από τον Dirty South.

   Άλλη μια πολύ ωραία έκπληξη λοιπόν για την διασκέδαση των Αθηναίων στο Κολωνάκι, αυτή του DJ Junior Rush και του Cabaret. H νύχτα όμως τον χειμώνα είναι μεγάλη και η αναζήτηση μας συνεχίζετε σε άλλα στέκια, για όμορφες βραδιές γεμάτες ωραίες μουσικές και χορό.

To be continued…

Γιώργος Γκουγκούδης


P1060430
Joomla Social by OrdaSoft!