Συναυλίες

DJ Jojo & Duke "Nuestra Musica Party"

DJ Jojo & Duke "Nuestra Musica Party" @ 17-02-2012 Dybbuk Prive Club, ΑΘΗΝΑ

   newdjjojo1Friday night again και το Noizy.gr αυτή την φορά σας έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό.

   Ίσως στην Ελλάδα να μην ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει η λέξη underground, μαγαζιά όμως όπως το Dybbuk Prive Club είναι από τα λίγα που συνεχίζουν να μας θυμίζουν τις πραγματικές ρίζες της ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτή ακριβώς την ατμόσφαιρα ξέρουν πολύ καλά να μεταδίδουνε οι DJ Jojo & Duke με τα Nuestra Musica Party κάθε Παρασκευή. Το υπόγειο λοιπόν στην Πατριάρχου Ιωακείμ 34 μας περίμενε και ακολουθώντας το μότο του μαγαζιού, “δε δεχόμαστε πριν τις 1:30”, κατέβηκα τις σκάλες του γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

newdjjojo5   Γνώριμοι ήχοι ήρθαν κατευθείαν στα αυτιά μου καθώς ο DJ Jojo, που ήταν εδώ και λίγη ώρα στα decks, μου θύμισε ένα παλιό σχετικά κομμάτι, το “I get deep” των DJ Le Roi ft. Roland Clark. Ο κόσμος είχε γεμίσει και τον δεύτερο όροφο του μαγαζιού, ενώ ο χορός δεν σταματούσε για κανένα λόγο. Οι house διαθέσεις του Jojo συνέχισαν και πολλά γνωστά κομμάτια διαδέχονταν το ένα το άλλο. Αν και έξω η θερμοκρασία είχε πέσει πολύ χαμηλά, εμείς είχαμε φορέσει την καλοκαιρινή μας διάθεση με hits της χρονιάς που μας πέρασε, όπως το “Caminando” του Reboot και το “Doin’ Ya Thang” του Oliver S.

   newdjjojo6Η φρέσκια όμως άποψη δεν μπορούσε να λείψει και τα remix για τα κομμάτια “Someone Like You” της Adele και “Video Games” της Lana Del Rey ανέβασαν ακόμη πιο πολύ την θερμοκρασία. Ο χορός όμως σταμάτησε για λίγο καθώς μία χορεύτρια ανέβηκε πάνω σε μια κούνια που αιωρούνταν στο κέντρο του μαγαζιού. Χορός μαζί με ακροβατικά, πώς να μπορέσω να κρατηθώ και να μην χαζέψω; Αυτό ήταν αδύνατον, γι’ αυτό άρχισα να τραβάω φωτογραφίες. Μετά από αυτό το μικρό «σοκ», το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι πρωίας ενώ ο κόσμος δεν σταματούσε ούτε για ένα λεπτό.

   Η ώρα όμως είχε φτάσει κοντά στις 7:00 και έπρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν ξέρω πόσα αποθέματα ενέργειας είχε ακόμη ο κόσμος για να συνεχίσει να χορεύει. Το μόνο που συνειδητοποίησα όμως εκείνο το βράδυ είναι ότι το υπόγειο στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι μία μικρή όαση για όσους αρέσουν τα πάρτι του εξωτερικού, πάντα με μία δόση τρέλας που μόνο εμείς ξέρουμε να δίνουμε.

Γιώργος Γκουγκούδης


newdjjojo2
newdjjojo3
newdjjojo4
newdjjojo6
Joomla Social by OrdaSoft!