= Δημήτρης Ταρίδης, Μάρκος Βαλαβάνης 9-12-2012 Live @ Pirates Rock Bar, Θεσσαλονίκη
Συναυλίες

loogoo

Δημήτρης Ταρίδης, Μάρκος Βαλαβάνης 9-12-2012 Live @ Pirates Rock Bar, Θεσσαλονίκη

 

   kdjsjs15989667Κυριακή βράδυ στο Rock Bar “Pirates” στον Εύοσμο.
 
   Μια Unplugged εμφάνιση με τους Δημήτρη Ταρίδη και Μάρκο Βαλαβάνη (τραγουδιστή των Everflow), σε δρόμους Ελληνικού και Ξένου Rock. Τραγούδια αγαπημένα και διασκευασμένα μοναδικά από τα παιδιά.
 
   Κάπου στα μισά της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς και μια παρουσίαση βιβλίου που έσπασε τα τετριμμένα και πρωτοτύπησε.  
 
   Ο συγγραφέας Χρήστος Λαμπρούδης, υπό τους ήχους της Ροκ, μας μίλησε για το πρώτο του βιβλίο «ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ», από τις εκδόσεις Οσελότος. Το βιβλίο προλόγισε η κυρία Κάτια Παυλίδου.
 
   Ένα βιβλίο για ένα πλάσμα από έναν άλλο κόσμο, που, ανοίγοντας τα μάτια του, βρέθηκε στο κόσμο των ανθρώπων σε μια παρελθοντική αδιευκρίνιστη εποχή.
 
   Δεν θυμάται ποιος είναι, από πού ήρθε, ούτε για ποιο λόγο. Μια αμυδρή ανάμνηση γυναικείας φιγούρας που δεν ξέρει αν είναι ανάμνηση ή παιχνίδι του μυαλού.
 
   Ξεκινάει λοιπόν μία αναζήτηση για να βρει απαντήσεις. Στην αρχή δεν συμπαθεί τους ανθρώπους, διότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο σκέπτονται κι ενεργούν και προτιμά να τους αποφεύγει.
 
   Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η σχέση αυτή αλλάζει, όπως και ο τρόπος που τον βλέπουν οι άνθρωποι.
 
   Η βραδιά συνεχίστηκε με το απολαυστικό unplugged. Χειμωνιάτικος, κρύος καιρός αλλά η φλόγα στις καρδιές μας να καίει, σιγοτραγουδώντας μαζί με τον Μάρκο και τον Δημήτρη από Iron Maiden μέχρι Σιδηρόπουλο.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
413018 10151269398264712 1509158614 o
Joomla Social by OrdaSoft!