Συναυλίες

Δημήτρης Κοργιαλάς 31-10-2012 Live @ Regency Casino, Θεσσαλονίκη

   Πρώτη φορά που βρίσκομαι σε live του Κοργιαλά και η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καλό. Με εξέπληξε θετικά! Και επικοινωνιακός με το κοινό του. Βγήκε στη σκηνή περίπου στις 22.20, αν και η ώρα έναρξης αναφερόταν στις 22.00. Μικρή η καθυστέρηση.


«Εδώ που όλα είναι ασήμαντα, μας πνίξανε τα σύρματα, τώρα τι να πω,
εδώ που όλα σου τα ψέματα, ποτάμια που όλο πέρναγα να σε ξαναδώ..»

   Ξεκινά το πρόγραμμα με το «Εδώ» και ακολουθούν όλες οι γνωστές του επιτυχίες όπως το «Μια φορά», «Το σ’ αγαπώ», «Χωρίς εσένα», «Τα σημάδια σου», «Θέλω τόσο να σε δω». Μοιράστηκε μαζί μας και ένα τραγούδι από το επερχόμενο cd single του, με τίτλο «Ίσως». Σιγοτραγουδούσαμε μαζί του, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που οι προβολείς κάθε λίγο αναβόσβηναν μέσα στα μάτια μας και κυριολεκτικά μας τύφλωναν. Ευτυχώς, δεν υπήρχε ίχνος καπνού και η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή.

   Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν και αγαπημένα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών: «Zombie», «I hate myself for loving you», «I love rock n’ roll» ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν από τις δυο κοπέλες που συνόδευαν τον Δημήτρη Κοργιαλά. Πρόκειται για την Ιωάννα Πρωτόπαπα και τη Maxi Nil.

   Εκτός από τα πολύ γνωστά τραγούδια του, μας ξεσήκωσε με τη «Φωτιά στο λιμάνι» του Παύλου Παυλίδη αλλά και με το «Rock n’ roll στο κρεβάτι» του Παύλου Σιδηρόπουλου και κάπως έτσι πλησιάζει το τέλος. 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και μας αποχαιρετά με το «Σαν σταρ του σινεμά».

Γεωργία Σάλιαρη
korgialasjfjnvu1
Joomla Social by OrdaSoft!