= Diary Of Dreams, Enemy Of Reality, Daffodil, INsCissorS, One Notion LiVE @ Gagarin 205
Συναυλίες

loogoo

Diary Of Dreams, Enemy Of Reality, Daffodil, INsCissorS, One Notion LiVE @ Gagarin 205

 
dod255
 
   Πρώτη φορά θα έβλεπα πέντε διαφορετικού τύπου μπάντες επί σκηνής. Στη σκηνή του Gagarin την Παρασκευή το απόγευμα ξεκίνησε για μένα μια νέα εξερεύνηση της μουσικής.

   Ήξερα λίγα πράγματα για τους Diary Of Dreams (το darkwave πίστευα πως δεν με ενθουσίαζε – πίστευα... κρατήστε το αυτό), περισσότερα για Enemy Of Reality, καθώς τους ακολουθώ χρόνια και είχα κάνει και κριτική στο τελευταίο τους άλμπουμ, οπότε είχα πιο ξεκάθαρη εικόνα και για τις υπόλοιπες δυστυχώς δεν ήξερα πολλά και κακώς.
 
dod256
   Μπαίνοντας κάπου στις οκτώ είδα ότι οι One Notion ήταν στη σκηνή, δίνοντας στον κόσμο τα πρώτα μουσικά σκιρτήματα. Αγέρωχοι και παθιασμένοι, μας μετέφεραν την ElectRo Dark n Roll διάθεση τους και μας κέρδισαν εύκολα.

   Οι επόμενοι, οι INsCissorS, ανέβηκαν στη σκηνή και μέσα από μια κινηματογραφική ατμοσφαιρική ματιά με τη βοήθεια χορευτών μας έκαναν να κολλήσουμε πολύ με αυτά που βλέπαμε κι ακούγαμε. Απλά συναρπαστικοί.
 
dod257
   Η επόμενη μπάντα - Daffodil - ήρθε από τα Τρίκαλα. Η μουσική τους είναι ένα πάντρεμα Goth σε Rock και Metal βάσεις. Έπαιξαν απίστευτα και το κοινό τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ακούσαμε τα “End of days”, “In Fear”, “Heart of the Deceiver”, ”Say Just Words” (Paradise Lost cover), “At the Darkest Sides of Danube”, “Love Infernal” (Poisonblack cover) και τέλειωσαν την εμφάνισή τους με “Down the Corridor”.

   Αμέσως μετά ανεβαίνουν στη σκηνή οι Enemy Of Reality, βαμμένοι στα χρώματα του νέου τους άλμπουμ“Arakhne”. Μέσα από επτά τραγούδια μας πέρασαν στο μαγικό τους κόσμο. Η Ηλιάνα είναι απίστευτη τραγουδίστρια, δέσποζε στο χώρο, σε μαγεύει, σε αφήνει αμίλητο και εντυπωσιασμένο. Η μουσική των Enemy of Reality είναι ένας παράδεισος με κομμάτια σκοτεινά, παθιασμένα και γεμάτα εντάσεις. Το setlist τους περιλάμβανε τα “Martyr”, “In Hiding”, “Weakness Lies Within”, Time Immemorial”, “I Spare You”, “Afraid No More”, “Taste of Defeat”.
 
dod258
   Οι Diary of Dreams, μέσα από καπνούς και δυνατά χειροκροτήματα, ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin και μέσα σε περίπου ένα δίωρο καταθέτουν τη μουσική τους παρουσία στο χώρο. Απίστευτα επικοινωνιακός ο Adrian, ο ιδρυτής των Diary of Dreams, με σημαία τη φωνή, το φλογερό και σκοτεινό ταπεραμέντο του έκανε τις φαν στο Gagarin να παραμιλούν. Ναι, καλά το καταλάβατε, πνίγηκε το μαγαζί στις θηλυκές παρουσίες. Όλες μπροστά, να απολαύσουν το είδωλό τους, να τραγουδήσουν μαζί του, να λικνιστούν στους ρυθμούς μιας απίστευτα μελαγχολικής αλλά και δυναμικής μουσικής. Τα τραγούδια του μοιράζονται σε γερμανικούς και αγγλικούς στίχους και ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις τόσο κόσμο να τραγουδά και στις δυο γλώσσες. Το κοινό ήταν πραγματικά μια καλοκουρδισμένη χορωδία. Βέβαια δεν έλειψαν και οι Ζωζώδες, που χόρευαν σε ένα εντελώς δικό τους ρυθμό (δεν έβγαλα άκρη ειλικρινά) αλλά προς την πώρωση του καθενός… τι να πεις…
 
dod259
   Η εξερεύνηση στο χώρο του dark electro wave rock στέφθηκε με επιτυχία και ουσιαστικά με έβαλε και σε «μπλεξίματα», διότι άρχισα να ψάχνω περισσότερο αυτό το είδος και άρχισα να εντυπωσιάζομαι με το διάχυτα μελαγχολικό και ατέρμονο ρυθμό τους.

   Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, η συναυλία εξελίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ο ήχος ήταν τέλειος. Επαγγελματισμός στο έπακρο! Αξίζει τα συγχαρητήρια όλων όσων παραβρέθηκαν.

Ραντεβού στην επόμενη συναυλία!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
dod260
Setlist:
Malum
Chemicals
The Wedding
Reign of Chaos
Sinferno
O' Brother Sleep
King of Nowhere
Soul Stripper
Giftraum
False Affection, False Creation
She and her darkness
Grau im Licht
Butterfly:Dance!
Haus der Stille
Dogs of War
Lebenslang
The Plague
Endless Nights
Undividable
The Curse
 
dod261
 
Encore:
AmoK
Kindrom
Encore 2:
Ikarus
 
dod263
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες