Συναυλίες

DangerAngel Live @The Crow Club, 7-5-2016

   dacrow01
 
   Ξεχωριστή «γιορτή» το Σάββατο, αφού οι αγαπημένοι μας DangerAngel, μετά από καιρό, εμφανίζονταν στο The Crow Club. Με νέα μεταγραφή στα φωνητικά και έχοντας ακούσει μέσω video τα «Will You Follow» και «Dia De Los Muertos», η περιέργειά μου είχε πιάσει κόκκινο.

   Βρήκα γεμάτο το Crow από νωρίς, φαίνεται ότι οι φαν των παιδιών αδημονούσαν. Οι DangerAngel ανέβηκαν γύρω στις δώδεκα και ξεκίνησε ο τορπιλισμός! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την εμφάνισή τους. Τρελό κέφι, χαμόγελα, πολύ χειροκρότημα και ο ενθουσιασμός να ρέει σαν τις μπύρες που «καταβροχθίσαμε«.
 
dacrow05
   Ο BJ τελικά είναι απίστευτος! Τους ταιριάζει γάντι. Έχει φωνάρα, έχει τρέλα και απίστευτη σκηνική παρουσία. Με εντυπωσίασε η διάσταση που έδωσε ο BJ τόσο στα παλιά τραγούδια όσο και σε κάτι «ζημιάρικες» coverιές που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του live. Γεμάτοι ενέργεια μας έδωσαν μια απίστευτη βραδιά, μας θύμισαν ότι βρίσκονται εδώ και είναι έτοιμοι να μας πάρουν τα μυαλά.
 
dacrow02
   Κάποια στιγμή ο BJ είχε την ιδέα να στείλει ένα μήνυμα βίντεο στο Soto (ο οποίος ήταν η αφορμή της γνωριμίας των παιδιών), οπότε όλο το Crow με μια φωνή το βοήθησε, δεν θα πω περισσότερα... αλλά τα γέλια πήραν και έδωσαν.

   Επέστρεψαν γερά οι DangerAngel, η νέα δουλειά θα προκαλέσει αίσθηση, όσοι πιστοί ήμασταν εκεί πήραμε μια καλή γεύση, οι υπόλοιποι θα περιμένετε καρτερικά να κυκλοφορήσει. Αναμένουμε σύντομα να μάθουμε πότε κυκλοφορεί το άλμπουμ και ευελπιστούμε και σε άλλα τέτοια μοναδικά live!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Φωτογραφίες: Emanon
 
dacrow03
1. INTRO (REVOLUTIA)
2. DON’T DIE YOUNG     
3. ONE HIT IN THE NIGHT
4. NOT AN ANGEL
5. FALLING    
6. DECADENCE
7. DIA DE LOS MUERTOS
8. WHEN I’M GONE
9. DEAD IN THE WATER
10. ANYTIME ANYWHERE (GOTTHARD COVER)
11. TO KILL A SAINT
12. ALL THE KING'S HORSES
13. DON’T STOP BELIEVING  (JOURNEY COVER)
14. WILL YOU FOLLOW
15. MYSTERIOUS (TALISMAN COVER)
 
dacrow04
 
 
dacrow06
Joomla Social by OrdaSoft!