= Β. D. Foxmoor
Συναυλίες

loogoo

Β. D. Foxmoor

bdgross

w/ Χνάρια

17-2-2012 @ Mylos Club, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

bd5   Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον καινούριο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Gaba" και λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του αντίστοιχου καινούργιου των Active Member, ο B.D. Foxmoor εμφανίστηκε στο Club του Μύλου. Ο κόσμος στον Μύλο δεν ήταν πολύς, αφού στις συναυλίες των Active Member έχουμε συνηθίζει να γίνεται πανικός, αλλά ήταν αρκετός ώστε να δώσει παλμό στο live και να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα. Γύρω στις 10.15 στη σκηνή ανέβηκαν τα Χνάρια παρουσιάζοντας το καινούργιο τους άλμπουμ και λέγοντας και κάποια κομμάτια από τους 2 προηγούμενους τους δίσκους, οπότε ο κόσμος άρχισε να ζεσταίνεται για τα καλά.

bd2   Μετά από περίπου μισή ώρα, η επιβλητική μορφή του B.D. Foxmoor εμφανίστηκε στην σκηνή, ιδιαίτερα κεφάτος, καθώς μόλις ανέβηκε έκανε ένα αστείο σχετικά με τον DJ Moya. Το live ξεκίνησε με το κλασικό “Στην χάση” και συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με κλασικά του κομμάτια είτε από την προσωπική του δισκογραφία είτε από τους Active Member, με συνθέσεις όπως το “Φυσάει Κόντρα”, “Μάσκα”, “Ξεπεσμός”, “Στη χάση και στη φέξη”, “Μύθοι του βάλτου” αλλά και το πιο επίκαιρο από ποτέ “Έξω από την πόρτα μας” με τον Brak και τον Onaxis από τα Χνάρια να τον συνοδεύουν, όπου χρειαζόταν και τον DJ Moya να μιξάει και να σκρατσάρει ακατάπαυστα. Αφού λοιπόν είπε αρκετά δυναμικά του κομμάτια είπε να χαλαρώσει λίγο το κλίμα ανοίγοντας κουβέντα για με τον κόσμο και σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα της χώρας πάντα με σατιρικό χαρακτήρα. Στη συνέχεια αποφάσισε να πει κάποια κομμάτια πιο αργά και ήρεμα όπως το “Λαβωμένο Ξωτικό”, “Εφιάλτης”, “Για την φωτιά μην μου θυμώνεις” και 2 κομμάτια από το πρόσφατο project του “La Bruja Muerta”.

   Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι ο B.D. Foxmoor επέλεξε να πει μόνο ένα κομμάτι από τον πρόσφατο του δίσκο, μάλλον επειδή ένιωθε ότι ήταν μπροστά σε κοινό το οποίο ήξερε τα τραγούδια του και δεν χρειαζόταν να παρουσιάσει τα καινούργια του. Για το τέλος επέλεξε να παίξει, όχι ζωντανά αλλά από cd, καθώς ο Jamoan που συμμετέχει μαζί του στο project δεν ήταν παρών, 3 καινούργια κομμάτια από τον επερχόμενο 3ο δίσκο του La Bruja Muerta, με τα 2 απο τα 3 να περιέχουν τις φωνές του Τσάρλι Τσάπλιν και του Δημήτρη Χορν.

Σωτήρης Σιαμανδούρας

bd1
Joomla Social by OrdaSoft!