= Βρεθήκαμε στο Christmas Theater - Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης
Συναυλίες

loogoo

Βρεθήκαμε στο Christmas Theater - Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης

 
   Φίλτατε μουσικόφιλε, εσένα που σου αρέσουν τα κλασικά, τα παλιά αγαπημένα τραγούδια και είναι πλέον στο DNA σου και έχουν γίνει ένα με εσένα. Που έχεις ζήσει αυτή την άλλη εποχή, που όλα ήταν αλλιώς, είχαν τη μυρωδιά καθαρού αέρα, αλμύρας, νυχτολούλουδου, την εποχή της αγνότητας, απλοσύνης, ανθρωπιάς, που όλα ήταν πραγματικά και όχι εικονικά και δήθεν, σίγουρα θα έτρεξες να ακούσεις Μαρινέλλα -Φραγκούλη και καλά έκανες! Ένα απίστευτο δίδυμο, που ένωσε μαγικά δύο κόσμους, εποχές, κουλτούρες, γιατί απλά η μουσική ενώνει. Θεοδωράκης, Maria Lara, Κραουνάκης, Lucio Quarantotto, Δημητρίου, Francesco Sartori, Lucio Battisti, Πλέσσας, Παπαδημητρίου, Χατζηνάσιος και άλλοι τόσοι δημιουργοί, παίρνουν ζωή από τις απίστευτα ζεστές, γνώριμες και αγαπημένες φωνές Μαρινέλλας και Μάριου Φραγκούλη.
 
marinela2114

   Εσύ που δεν πρόλαβες, έχω να σου πω ότι μπήκαν στο πρόγραμμα άλλες δύο εμφανίσεις, 1 και 30 Δεκεμβρίου, στο CHRISTMAS THEATER, οπότε μπες πάραυτα και κλείσε εισιτηριάκι!

   Όσο για εσένα που το σκέφτεσαι και δεν σε πείθουν και μόνο τα ονόματα των καλλιτεχνών, συνέχισε το διάβασμα! Γιατί να πας; Το λοιπόν, άκου πώς έχει το θεματάκι, πάντα βέβαια με τη δική μου ταπεινή γνώμη. Προσωπικά λοιπόν, αν και την εποχή που έγραψα παραπάνω δεν την έχω ζήσει, οπότε δεν νοστάλγησα καταστάσεις του τότε, για πρώτη φορά όμως μπόρεσα και ταξίδεψα σε αυτή και κατάφερα να με δω σε μια άλλη εκδοχή. Εκτός από το ταξίδι στο παρελθόν λοιπόν, κατάφερα - και νοερά έστω - να βρεθώ και σε άλλα μέρη. Ιδίως στη διπλανή μας Ιταλία, που σε αυτό ας πούμε έφταιξε ο Φραγκούλης, Και εντάξει, μπορεί να μη φαντάστηκα ότι ήμουν στη Σκάλα του Μιλάνο, αλλά στη Ρώμη, να ψωνίζω ρουχαλάκια, καθότι είμαι θηλυκό, το βασικό είναι ότι ήμουν σε ταξίδι και περνούσα καλά! Τα αυτάκια μου χάρηκαν μελωδίες, χωρίς φάλτσα και παρατράγουδα. Σαν μουσικός χάρηκα ενορχηστρώσεις καταπληκτικές. Σαν θεατής χάρηκα τέλειους φωτισμούς καθ’ όλη τη μουσική παράσταση. Μια Μαρινέλλα να γίνεται - εκτός από τη γνωστή τραγουδίστρια - και ηθοποιός, κωμικός ακόμα και χορεύτρια. Ένα Φραγκούλη να με ταξιδεύει και να ερμηνεύει μόνο με μια κιθάρα το «Σε ακολουθώ» και να με ανατριχιάζει με τη φωνή του. Έφυγα με ένα χαμόγελο και το κυριότερο για εμένα ήταν πως αυτό το χαμόγελο συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα και την επόμενη και την επόμενη της επόμενης… Ε, τώρα αν μου πεις πως δεν σε νοιάζει αν θα μπορέσεις, έστω και για όσο κρατά η μουσική παράσταση, να ξεφύγεις από αυτό που ζούμε τελευταία, τι να πω… Μάλλον δεν θα σε πιστέψω. Αλλά η αλήθεια είναι πως ειλικρινά δεν έχω λόγια και δεν μπορεί να αποδοθεί με λόγια αυτό που άκουσα, είδα, έζησα. Βλέπεις, συνήθως τα ωραία σε αυτή τη ζωή, δεν λέγονται. Απλά τα ΖΕΙΣ!
 
Λένα Βασιλείου

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Από 11 Οκτωβρίου στο Christmas Theater

Προπώληση εισιτηρίων
www.ct.gr
τηλεφωνικά στο 211 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/christmas-theater/marinella-marios-fragkoulis/
 
marinela2115

Τιμές εισιτηρίων
VIP: 60 ευρώ

Α' ΖΩΝΗ: 52 ευρώ
Β' ΖΩΝΗ: 44 ευρώ
Γ' ΖΩΝΗ:
Κανονικό: 34 ευρώ
Παιδικό, Εφηβικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων - Ανέργων: 24 ευρώ
Δ' ΖΩΝΗ:
Κανονικό: 26 ευρώ
Παιδικό, Εφηβικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων - Ανέργων: 18 ευρώ
Ε' ΖΩΝΗ:
Κανονικό: 18 ευρώ
Παιδικό, Εφηβικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων - Ανέργων: 13 ευρώ

ΑΜΕΑ: 5 ευρώ, ΣΥΝΟΔΟΣ: 10 ευρώ (ΜΟΝΟ με τηλεφωνική κράτηση στο 211 77 01700 ή στο Ταμείο του CHRISTMAS THEATER)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, Πληροφορίες στο 211 77 01 700
 
CHRISTMAS THEATER
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700 και https://ct.gr/

Εισιτήρια για ΟΛΕΣ τις παραστάσεις του Christmas Theater πωλούνται στα:
www.ct.gr
τηλεφωνικά στο 211 – 77 01 700
και στο δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/festival/olympiako-stadio-galatsiou/christmas-theater-2020-21/

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Christmas Theater βρίσκεται στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, ακριβώς απέναντι από το Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βεΐκου, κύριου οδικού άξονα της πόλης.

Πώς να φθάσετε στο Christmas Theater:
Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 «Λ. Κύμης». Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το Ο.Α.Κ.Α. στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.

Επίσης στην Λ. Βεϊκου μπορείτε να φτάσετε από τη Λ. Κηφισίας είτε μέσω της Λ. Καποδιστρίου είτε από την Λ. Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στη συνέχεια να στρίψετε στην Λ.Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεϊκου. Στη Λ. Βεϊκου μπορείτε να φθάσετε και από τη Λ. Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη (μέσω του Περιφερειακού Γαλατσίου).
Από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λεωφ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λεωφ. Βεϊκου.
Στο θέατρο φυσικά μπορείτε να φτάσετε χρησιμοποιώντας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι με το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία - Γαλάτσι (στο οποίο μπορείτε να επιβιβαστείτε από πολλές στάσεις π.χ. από το κέντρο, Ευαγγελισμός, ή Σύνταγμα, ή Πανεπιστημίου, ή Ομόνοια κλπ.), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό «Άνω Πατήσια» και από εκεί το λεωφορείο 444 (Σταθμός Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – Σταθμός ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.
Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.
Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων γίνεται από 2 εισόδους.
Το θέατρο διαθέτει βεστιάριο και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.

Ο Πολιτισμός είναι ένα κοινό αγαθό που απευθύνεται σε όλους και – όταν παρέχεται με ασφάλεια – χωράει όλους!

Με αυτό το γνώμονα, το Christmas Theater (ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών θεάτρων) και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους θεατές αλλά και στην αποστολή του, θα λειτουργήσει ως μεικτός χώρος συνάθροισης κοινού, ακολουθώντας αυστηρά και υπεύθυνα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.
Πολιτισμός για όλους
Ασφάλεια για όλους
Διασκεδάζουμε μαζί υπεύθυνα
Για την εγγύηση της υγείας και της ασφάλειας, το Christmas Theater αξιοποιεί την εμπειρία των προηγούμενων ετών λειτουργίας του καθώς και αυτή που απέκτησε τα δύο τελευταία καλοκαίρια με το City Garden όπου καθημερινά υποδεχόταν 800 άτομα και το οποίο λειτουργούσε με τις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία.
Έτσι, έχει αναπτύξει και δοκιμάσει, πρακτικές που εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση στο χώρο και την ανέφελη διασκέδαση εφαρμόζοντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε κλειστά θέατρα. Τα ειδικά μέτρα που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους των εκδηλώσεων.
 
Ειδικότερα:
Το Christmas Theater λειτουργεί με μέγιστη κάλυψη του 50% της χωρητικότητάς του, δηλαδή από τις 3.600 θέσεις που διαθέτει, ανοίγει προς πώληση μόνο τις 1800 θέσεις.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες ενώ τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά σε δυάδες.
Ακόμα παραπάνω, οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων είναι οι μέγιστες δυνατές: δηλαδή σε κάθε δυάδα θέσεων θεατών υπάρχουν δύο θέσεις κενές τόσο μπρος και πίσω, όσο και αριστερά και δεξιά (σχήμα «σταυρός») κάτι που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των θεατών.
Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (προσωπικά) και μη μεταβιβάσιμα ενώ ο έλεγχος τους κατά την είσοδο είναι ανέπαφος (με χρήση scanner).
Η αίθουσα του Christmas Theater είναι μεγάλη και η απόσταση της οροφής από τα καθίσματα τεράστια, ώστε να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ανανέωσης του αέρα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης ανοικτού κυκλώματος με εισροή νωπού αέρα που εξασφαλίζει συνεχή ροή νέου καθαρού αέρα από έξω (ανανεώνει, ΔΕΝ ανακυκλώνει).
Πριν και μετά από κάθε παράσταση υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, ο θίασος και το τεχνικό προσωπικό με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού - Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging - νέφωση Dalco100 πιστοποιημένη από τον ΕΟΔΥ).
Στους μεικτούς χώρους συνάθροισης έχουν - σύμφωνα με τη νομοθεσία - πρόσβαση:
Όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί (και με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο) κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους είτε έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες [Πιστοποιητικό Νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ που διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν].
Όσοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες. Οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους. Αυτές οι υποχρεώσεις ισχύουν για όλους άνω των δώδεκα (12) ετών.
Για τα παιδιά, από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών είναι απαραίτητη δήλωση self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας/κηδεμόνας.
Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας. Το Christmas Theater δεν συλλέγει ούτε επεξεργάζεται κανένα προσωπικό δεδομένο μέσω της διαδικασίας ελέγχου των πιστοποιητικών καθώς χρησιμοποιεί την εφαρμογή «CovidFreeGr» που έχει θεσπίσει η πολιτεία (Η εφαρμογή δείχνει μόνο το όνομα του κατόχου του πιστοποιητικού, ενώ δεν κρατάει και δεν αποθηκεύει προσωρινά ή μόνιμα προσωπικά δεδομένα ή ιστορικό επαληθεύσεων).
Το Christmas Theater είναι αυστηρό και με τον εαυτό του.
Έτσι, πραγματοποιούνται καθημερινές εντατικές απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους και στα WC, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
Σε όλους τους χώρους του υπάρχουν αντισηπτικά χεριών. Οι θεατές μπορούν και πρέπει να τα χρησιμοποιούν ώστε να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.
Διαθέτει πολυπληθές προσωπικό ταξιθεσίας και ασφαλείας, έτοιμο να δώσει λύσεις σε περίπτωση που παρατηρηθεί συνωστισμός.
Όλα και όλοι με τη σειρά τους.
Προς αποφυγή του συνωστισμού, προτείνεται οι θεατές να προσέρχονται στους χώρους τουλάχιστον 60' πριν την έναρξη των παραστάσεων.
Οι διαδρομές εισόδου και εξόδου των θεατών έχουν διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε σε κανένα σημείο να μην σημειώνεται μεγάλη συγκέντρωση κοινού, με την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών κατά την προσέλευση και την αποχώρησή τους από τους χώρους.
Δεν υπάρχουν διαλείμματα στις παραστάσεις ενώ η αποχώρηση των θεατών από τους χώρους θα γίνεται σταδιακά και πάντα υπό τις οδηγίες της ταξιθεσίας. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.
Τα κυλικεία λειτουργούν κανονικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες οδηγίες απολύμανσης.
Τελικά, όλα είναι δυνατά, όταν τηρούνται οι κανόνες. Κανένας δεν αποκλείεται. Καμία νύχτα δεν θα είναι ίδια με τις άλλες. Καμία μαγεία δεν θα χαθεί.
 
Joomla Social by OrdaSoft!