= Caravan Of Shadows Vol. II LiVE @ Ίλιον Plus
Συναυλίες

loogoo

Caravan Of Shadows Vol. II LiVE @ Ίλιον Plus

 
   Οι ελληνικές μπάντες πραγματοποιούν φεστιβάλ. Ενώνουν τις δυνάμεις τους, επιμερίζουν και συνδράμουν και μας χαρίζουν πάνω από τρεις ώρες μουσικής από σκηνής. Δεύτερη φορά που διοργανώνεται το Caravan Of Shadows, δεύτερη φορά που καλούμαστε και ανταποκρινόμαστε με πολλή χαρά. Στο ΙΛΙΟΝ Plus βρεθήκαμε παρέα με τέσσερα συγκροτήματα που αποφάσισαν να παίξουν, να πάρουν κεφάλια και να δείξουν το αυτονόητο εδώ και πολλά χρόνια. Ότι η Ελλάδα μας είναι η Ροκ/Μέταλ πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 
caravanfront1982
 
   Ξεκίνημα με τους Grey VS Gray και το ιντελεκτουέλ του ονόματος συνάδει με το μοτίβο των μελωδιών. Το τρίο παρουσιάζεται έτοιμο να παίξει και να προτείνει τα δικά του. Με το Δημήτρη Μπάρμπα να παίζει μπάσο για πρώτη φορά σε σχήμα που συμμετέχει και δύο εξαιρετικούς μουσικούς συνοδοιπόρους, το post apocalyptic τσούρμο παίζει Progressive, αφηγούμενο διάφορες ιστορίες. Θα τους ξανασυναντήσουμε σύντομα. Μόνο καλά θα ακούσετε από τούτα τα παιδιά στο μέλλον, να το θυμάστε.
 
grey1944
 
View From Above (As Taken from "Nameless City" Story), Dark Room ("Nameless City" Story), Special No One ("Nameless City" Story), Glowing Gray ("Nameless City" Story), Jenny Of Oldstones ("Game Of Thrones" S08 OST),  Wolven Storm ("Witcher 3" OST), An Ordinary Couple: The Dream, An Ordinary Couple: The End, Hurt (Johnny Cash)
 
   Συνέχεια με τους Deified (καρκινικό το όνομα ήτοι διαβάζεται και ανάποδα το ίδιο), οι οποίοι ήλθαν, έπαιξαν βαρβάτο Μέταλ και μας έστειλαν για τσάι από νωρίς. Κομματάρες, άψογο παίξιμο και μία φωνή… Ναι, τον ξέρω το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξέρω ότι είναι απίστευτος τραγουδιστής, αλλά χθες μας ξετρέλανε! Kiske από τα παλιά μην σας πω και όργιο φωνητικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά είναι για πολλά πράγματα.
 
deified19
 
Eyes Of Fire, Bad Blood, Queen Of The Underworld, Diomedes, Phovos, The Blessing, Chaos Blood & War
 
   Οι The Silent Rage εφορμούν. Τους έχω δει, τους έχω ξαναδεί και θα τους ξαναδώ. Τιμούν το μοτίβο του Μέταλ και φυσικά τους εαυτούς τους. Είναι καλοκουμπωμένοι και διαθέτουν έναν πολύ, μα πολύ, καλό τραγουδιστή. Τα χαρακτηριστικά του Μιχάλη Ρινακάκη είναι «μόλις» τα ακόλουθα. Εύρος και δύναμη φωνής, καλή σκηνική παρουσία και καλή επικοινωνία με μας, τους από κάτω. Το σετ τους απαρτίστηκε από παλιές δουλειές αλλά και καινούργια τραγούδια και θα χαρώ πολύ όταν θα αριβάρει εκείνο το mail που θα μιλά για προ-ακρόαση του επόμενου άλμπουμ τους.
 
silentrage1977
 
Signal Of War (intro), My Race Won't Last, The Deadliest Scourge, Stormwarrior, Sin Of A Pilgrim, The Serpent Lord (new), Between Harmony And Sorrow, Code Of Destruction (new), A Piece of Eden, Leading The Legions, Nunances Of Life (new)
 
   Και οι Memorain ανεβαίνουν στη σκηνή. Ξύλοοοοοοοοοοοοοοοοο! Να σας πω την αμαρτία μου; Τριάντα πέντε λεπτά εμφάνιση για μία τέτοια μπαντάρα θα τη σχολίαζα με κακεντρέχεια και μόνο, πλην όμως οι τυπάδες είχαν κλείσει LiVE δύο μέρες μετά και ξέρω ότι όταν τσιτώνεις για δύο συναυλίες σε «μεσοτοιχία», ελλοχεύουν κίνδυνοι. Τα παιδία έπαιξαν κλασσικά σαν να μην υπάρχει αύριο και διαθέτουν ένα μαινόμενο μπροστάρη. Ο Βαγγέλης Κολιός μίλησε μαζί μας ουκ ολίγες φορές και κοπανήθηκε εκεί μπροστά μας, έδωσε το μικρόφωνο στον κόσμο να ουρλιάξει “Peace sells… but who’s buying”… Τι, δεν σας το ‘πα; Α, ναι… Η μία εκ των διασκευών. Για να έλθει ένα «τα-τα-τα» στα τύμπανα στη συνέχεια και να μου βάλει φωτιά στο νωτιαίο. «Ρε, λες»; Με την επανάληψη της μπαταριάς ήμουν σίγουρος. “Raining Blood” και ξεριζώνουμε σεκόγιες. Το σετ έκλεισε με μια διασκευή στο “For Whom The Bell Tolls” και το ρολόι έδειχνε δώδεκα και τέσσερα πρώτα λεπτά. Pure fun, που λένε κι οι ξένοι.
 
memorain1944
 
   Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για το Vol. 3; Ευχόμαστε από καρδιάς μακροημέρευση στο φεστιβάλ και ό,τι καλύτερο σε όλες τις μπάντες. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, θα θαυμάζουμε, θα στηρίζουμε και θα φροντίζουμε να μαθαίνετε ό,τι είδαμε, ακούσαμε, ζήσαμε. Κάπως έτσι θα χτίσουμε το infosaturation που πάντα είχαμε κατά νου. Κάπως έτσι θα «εξοπλιστούμε» για του χρόνου…
 
Κώστας Κούλης
 
Demon's Hunt, Guardian Knight, Nations On Fire, Until You Die, Ashes Of Faith, Peace Sells, Maze Of Madness, The End Of Hope, Raining Blood, For Whom The Bell Tolls
 
Joomla Social by OrdaSoft!