= Black Label Society, Potergeist Live @ Rockwave, 24-7-2015
Συναυλίες

loogoo

Black Label Society, Potergeist Live @ Rockwave, 24-7-2015


   Παρασκευή νωρίς το απόγευμα, στο σταθμό Λαρίσης. Ο εύκολος τρόπος για τους πεζό-δύο να φτάσουν μέχρι τη Μαλακάσα! Πουλμανάκι, αραχτοί και με υψηλές απαιτήσεις για το live.
 
bls01
   Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια χρόνια να πατήσω στο Terra Vibe… Λίγο το ανασούρμπουλο με τις συναυλίες (το πακέτο προηγούμενων χρόνων δεν ήταν ελκυστικό για να ξεμυτίσω), λίγο που ειλικρινά βαριόμουν να μεταναστεύσω... Έλεγα «Ένα ρημάδι live θέλω να δω, δεν θέλω να πάω εκδρομή»! Όπως και να έχει, η απόσταση γι αυτούς που δεν έχουν αυτοκίνητο είναι πάντα ένα θέμα. Φέτος όμως βλέποντας ότι έρχονται οι Black Label Society, είπα! Τέρμα η γκρίνια και ναι στην εκδρομή!

   Ο χώρος γνωστός και (ειλικρινά εντυπωσιάστηκα) οργανωμένος, άρτια εξοπλισμένος, υπέροχο το scenery, κάτι αλλιώτικο, βρε αδερφέ! Καλοκαιράκι, με τον ήλιο να σου κάμει στενό μαρκάρισμα. Τα κουνούπια και αυτά εξοπλισμένα ήτανε, άλλα τι να πεις... Από αυτά δεν γλιτώνεις σε όποια περιοχή και να βρίσκεσαι.
Να μην μακρηγορώ, ακριβώς στην ώρα τους έσκασαν μύτη οι Potergeist, Αθηναϊκή μπάντα συγκροτημένη και απίστευτοι επί σκηνής. Συγχωρείστε με που δεν σας ήξερα παίδες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Εκεί που ο κόσμος ήτο οκλαδόν άρχισε σιγά σιγά να σηκώνεται και να μαζεύεται μπροστά στη σκηνή. Η ενέργεια των παιδιών δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.
 
bls02
   Επί πενήντα λεπτά "φόρτωναν" τον κόσμο με τον ρυθμό τους και τα απίστευτα τραγούδια τους. Έπιασα κάποιους τίτλους στον αέρα όπως “Crocodile Tears” , “Last Punk Standing”,  “Swampire” και “Southern Crown”.

   Μετά το απαραίτητο διάλειμμα για τα πέρα δώθε, βάλε - βγάλε όργανα, κάνε λίγο soundcheck, ανέβηκε το πανό των Black Label Society για να δώσει σήμα στον κόσμο ότι η αναμονή σε λίγο θα φτάσει στο τέλος της. Το όλο σκηνικό ήταν λίγο από Sons Of Anarchy, δεν θα παραξενευόμουν καθόλου αν πετάγονταν ο Opie και ο Jax από καμία γωνία. Bikers outfits, μούσια (μα καλά δεν ζεσταίνεστε;) δερμάτινα γιλέκα και μπύρες, μα πάρα πολλές μπύρες!
 
bls03
   Οι Καλιφορνέζοι ανέβηκαν στη σκηνή και εκεί ξέχασα το όνομά μου (ακόμα το ψάχνω, μη νομίζετε), πού είμαι, πώς βρέθηκα εδώ, πού βαδίζω και άλλα τέτοια σημαντικά. Δεν μπορώ να πω πως είμαι φανατική οπαδός, όμως τους παρακολουθούσα πάντα με ενδιαφέρον. Αυτή η συναυλία όμως  με μετέτρεψε σε οπαδό φανατικό. Ο γερόλυκος Zakk έσπειρε το χαμό. Μας πέσαν τα σαγόνια στα χώματα! Τι έκαμε ο άνθρωπας επί σκηνής! Τρελά σολαρίσματα, απίστευτη ενέργεια, καλέ και αρμόνιο είχαμε και τη μπάντα μέσα στην τρέλα.

   Γεμάτο δεν ήταν το Terra Vibe (άραγε γεμίζει ποτέ αυτό; Απάντηση α/σ: ΝΑΙ, στους Maiden!), o πολύς κόσμος όμως που αψήφησε τη ζέστη και δεν πήγε διακοπές ή για διήμερο μπανάκι, αποζημιώθηκε και με το παραπάνω από αυτό το live. Το “Stillborn” ήταν το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς, όχι μην μας αφήσεις, μεσιέ Zakk, να πάρουμε ανάσα. Εκεί να κοπανιόμαστε μέχρι το τελευταίο λεπτό!
 
bls04
   Αφού μας ευχαρίστησε όλους, φίλησε το γιλέκο του και ως άλλος King Kong κοπάνησε το στήθος του, έκανε βαθιά υπόκλιση με την υπόλοιπη μπάντα και αποχώρησε από τη σκηνή. Ένα υπέροχο live είχε φτάσει στο τέλος του και εμείς ξεκινούσαμε για την επιστροφή στο άστυ με ένα ηλίθιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

   The crew from Athens will always be there B.L.S., waiting for you!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Setlist     bls05
The Beginning... At Last
Funeral Bell
Bleed for Me
Heart of Darkness
Suicide Messiah
My Dying Time
Damn the Flood
Guitar Solo
Godspeed Hell Bound
Angel of Mercy
In This River
The Blessed Hellride
Concrete Jungle
Stillborn
 
bls06
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες