= Γιάννης Αγγελάκας και 100°C LiVE @ Piraeus 117 Academy
Συναυλίες

loogoo

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C LiVE @ Piraeus 117 Academy

 
aggelakas4781
 
   Τι έγινε κείνο το τρένο… δεν θα μάθουμε ποτέ. Αυτό που όμως γνωρίζουμε όλοι είναι πως όταν ο Γιάννης ανακοινώνει συναυλία, γίνεται sold out από τις πρώτες μέρες. Ο Γιάννης Αγγελάκας μας κρατά «δέσμιους» οικειοθελώς με τις μουσικές του. Έχει τον τρόπο να εκφράζει όλα όσα εμείς δεν μπορούμε να πούμε. Έχει τον τρόπο να τραγουδά τις λύπες, τις φοβίες, τις ανασφάλειές μας. Είναι ο ασυμβίβαστος πολίτης, είναι ο άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του.
 
aggelakas4818
   Αυτό που κάνει τον Αγγελάκα να «παντρεύει» γενιές είναι θαρρώ οι διαχρονικοί του στίχοι και το folk rock στυλ της μουσικής του. Δεν τιθασεύεται, τιθασεύει.

   Σε ένα κατάμεστο Piraeus 117 Academy για δύο μέρες μαζί με τους 100° C σάρωσαν τον κόσμο με τη μουσική τους.

   Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις γενιές να τραγουδούν παρέα, να παθιάζονται. Βλέπεις, τα τραγούδια του Γιάννη έχουν πάντα κάτι επίκαιρο να πουν. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά τίποτα πραγματικά δεν έχει αλλάξει σε αυτόν τον κόσμο.
 
aggelakas4799
   Δεν περίμενα να δω τίποτα διαφορετικό από τον Αγγελάκα σε αυτό το live. Είναι σταθερή αξία, μας έχει δώσει και συνεχίζει να μας δίνει δύναμη μέσα από τα τραγούδια του. Κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν μάθημα οι στίχοι του σε κάποιο πανεπιστήμιο, μπας και ανοίξουν τα μάτια τους όλα τα «κουτάβια» και ίσως κάποια στιγμή να αλλάξει πραγματικά αυτός ο άμοιρος πλανήτης. Από τις Τρύπες ακόμα είχε φανεί το ιδιάζον ταπεραμέντο του, τραγούδια που ακόμα είναι «ζεστά» στις ψυχές μας και συνταξιδεύουμε μαζί τους.

   Συνέχισε τη πορεία του τραγουδώντας τους εφιάλτες του, τους εφιάλτες μας. Η δυνατότητα που έχει να παντρεύει τόσα πολλά είδη μουσικής σε ένα τραγούδι είναι εκπληκτική. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χαράξει την ιστορία του βήμα βήμα.
 
aggelakas4871
   Ακούσαμε τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια», ταξιδέψαμε μαζί τους σε στιγμές στο χρόνο μέσα από τραγούδια του Γιάννη παλαιότερων εποχών. Ήταν μια συγκινησιακή συναυλία, ήταν μια αναδρομή στη καριέρα του, ένα ταξίδι στο κόσμο του Αγγελάκα που μοιάζει τόσο πολύ με τον δικό μας.

   Για δύο μέρες το Piraeus 117 Academy σείστηκε στους ρυθμού του και εμείς αφεθήκαμε στη μαγεία που ακούει στο όνομα Γιάννης Αγγελάκας.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Για τις υπέροχες φωτογραφίες φέρει την απόλυτη ευθύνη η κυρία Χριστίνα Αλώση
 
aggelakas4930
 
aggelakas5186
 
aggelakas5270
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες