Συναυλίες

4Bitten @ Live, Intrepid Fox


Κυριακή 10 Ιουνίου

   IMG 0120Η αγαπημένη μας τετράδα γιορτάζει και μας προσκαλεί στη χαρά της! Το “Delirium”, το δεύτερο παιδί της, έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και το σπουδαίο Ελληνικό συγκρότημα έκανε αυτό το (release) πάρτι για να παίξει τα καινούργια κομμάτια στη σκηνή και να μας πει «Καλή αντάμωση» για την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθεί στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι οι 4BITTEN έχουν ήδη κλείσει για την περιοδεία με τους UFO!

   Για να πω την αμαρτία μου, δεν έχω ξαναπάει σ’ αυτό το μαγαζί, μεγαλώνοντας μαθαίνω όμως. Ωραία ατμόσφαιρα, χαριτωμένη η σκηνή και ο κόσμος είναι αρκετός… Γύρω στις δέκα ανέβηκαν στο πάλκο και ξεκίνησαν στο καπάκι. Σε μεγάλη φόρμα όλοι τους, φανερά ενθουσιασμένοι λόγω των όσων καλών τους συμβαίνουν, έδωσαν μια πολύ καλή παράσταση και απέσπασαν πλειστάκις το χειροκρότημά μας. Η Φώφη παρουσίασε τα παιδιά, προλόγισε τα τραγούδια, ευχαρίστησε και ξανά-ευχαρίστησε το κοινό, αστειεύτηκε… Ναι, και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, όπως κάνει πάντα.

   IMG 0363Το κουαρτέτο έπαιξε σχεδόν όλο το καινούργιο άλμπουμ, έπαιξε και τραγούδια από το προηγούμενο, ενώ μας ετοίμασε και μερικές διασκευές, κομμάτια που γουστάρει γενικά. “Communication breakdown”, “Nightrain”, “Barracuda” και διάφορες ομορφιές… Μέσα στη γενικότερα ευδαιμονία, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να σαρκάσει και το Γιώργο… «Δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίζει κάθε βράδυ στην περιοδεία με τους UFO»… Ο κιθαρίστας της μπάντας είναι τρελός και παλαβός με τους εν λόγω, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο εκστασιασμένος…

   Πάνω από μιάμιση ώρα μας κράτησαν συντροφιά οι τέσσερίς τους, οι οποίοι φρόντισαν, μετά το πέρας του προγράμματος, να έλθουν και να πουν δυο κουβέντες με όλους τους παρευρισκόμενους. Μίλησα με όλα τα παιδιά, τους είπα κι εγώ ό,τι σκέφτονταν όλοι. Ότι μας έχουν κάνει πολύ περήφανους, ότι τους στηρίζουμε, ότι τους ευχόμαστε τα καλύτερα και μόνο!

   Κερασάκι στην τούρτα; Για μένα, ναι! Μιλώντας στο Γιώργο του αναφέρω ότι θα ήθελα και μερικές φωτογραφίες για το άρθρο που διαβάζετε. «Θα μπορούσα μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ»; Η απάντηση ήλθε σήμερα το μεσημέρι από τη Φώφη. Την ευχαριστώ πολύ για τις φωτό, ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την άμεση ανταπόκριση και την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά και εύχομαι ολόψυχα να διαλύσουν όλες τις σκηνές της Ευρώπης! Το αξίζουν!

Κώστας Κούλης
IMG 0113
Joomla Social by OrdaSoft!