= Λάκης Παπαδόπουλος, Μπλε 13-10-2012 Live @ Μύλος Club, Θεσσαλονίκη
Συναυλίες

loogoo

Λάκης Παπαδόπουλος, Μπλε 13-10-2012 Live @ Μύλος Club, Θεσσαλονίκη

 

mplestefaniatop22

Λάκης Παπαδόπουλος, Μπλε 13-10-2012 Live @ Μύλος Club, Θεσσαλονίκη

   mplestefaniamiddle1013 του Oκτώβρη, πρεμιέρα για τους ΜΠΛΕ εδώ στη Θεσσαλονική για τη φετινή σεζόν και όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από εκεί! Φτάσαμε στο stage του Μύλου περίπου στις 10 και κάτι, πιστεύοντας πως είμαστε άνετοι, έχουμε χρόνο ώστε να πιάσουμε θέση.. αμ δε!! Πολύς ο κόσμος στα εκδοτηρία αλλά ακόμη πιο πολύς μέσα.. χαμός παιδάκι μου! Με ένα πρόχειρο τσεκάρισμα, παρατηρώ προς μεγάλη μου έκπληξη ηλικίες θεατών να ξεκινούν από 16 και να μη σταματούν ούτε στα 50..

   Την παράσταση άνοιξαν οι ΑΤΜΑ, ένα συγκρότημα pop/rock από τα μέρη μας, τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μας προθέρμανσαν με γνωστές ξένες επιτυχίες αλλά μας παρουσίασαν και δική τους δουλειά και μας κράτησαν παρέα για τα πρώτα 40 λεπτά.

   Και το show ξεκινάει με μια μεγάλη  αγαπημένη επιτυχία των ΜΠΛΕ , "Ενοχές", που πρωτοακούσαμε το 1996 στον ομώνυμο δίσκο αν δεν με απατά η μνήμη μου.. Ο παλμός του κοινού άρρηκτα συγχρονισμένος και συντονισμένος με τη Τζώρτζια, που πραγματικά η κινησιολογία της αλλά και η εκφραστικότητα της πάνω στη σκηνή σου μένει αξέχαστη.. Με χιούμορ, μπρίο και αισιόδοξη διάθεση και "παρά τις αντιξοότητες των συνθηκών "όπως είπε και η ίδια, οι ΜΠΛΕ καλωσόρισαν το κοινό τους. Το πρόγραμμα γέματο από την αρχή με παλιές επιτυχίες, "Τρελός", "Κόκκινο φιλί", σηματοδότησε από την αρχή τη διάθεση του κοινού για ξεφάντωμα, χορό κέφι και ανεβασμένη διάθεση... Και ειδικά έτσι όπως είναι οι καταστάσεις στη ζωή σχεδόν όλων μας πλέον θα έλεγα πως επιβάλλεται!!

   mplestefaniamiddle17Εμφάνιση Λάκη Παπαδόπουλου άκρως rock, και η βραδιά μας συνεχίζεται με τη «Γυριστρούλα», πολυτραγουδισμένο και πολυαγαπημένο κομμάτι που είναι από την  τρίτη δισκογραφική δουλειά του Λάκη, με τίτλο η «Πρόβα» του 1985.. άκουσον άκουσον αυτό θα πει επιτυχία! Συνεχίζοντας Λάκης και Μπλε ερμηνεύουν το «Για να σ’εκδικηθώ» και το «Παλτό», όπου εκεί πια δίνουν τη σκυτάλη σε όλους μας και η ευχαρίστηση τους ξεχειλίζει καθώς σιγοτραγουδούν μαζί μας, από την αγάπη του κοινού..

   Και καθώς οδεύουμε προς το τέλος της συναυλίας, οι Μπλε μας επεφύλαξαν εκπλήξεις στο setlist των τραγουδιών που επέλεξαν καθώς η ερμηνεία της Τζώρτζια σε ξένες επιτυχίες με πιο σκληρό ήχο όπως το “Lonely boy” των Black Keys, ή το “Breath” των Prodigy , "Κilling to the name of” των Rage against the machine, ήταν απροσδόκητη και αναπάντεχα δυναμική!

   Ήταν 2 και κάτι όταν η παράσταση τους έλαβε τέλος.. Πολύωρη και γεμάτη θα τη χαρακτήριζα.. Ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους που παρευρέθηκανε εκεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, παρουσιάσαν όλους τους συνεργάτες τους και έδωσαν ραντεβού στο κοινό της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες 2 συναυλίες τους στο stage του Μύλου στις 20 & 27 οκτώβρη.. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!!  

 

Aνταπόκριση : Δέσποινα Τσορμπατζίδου
Φωτογραφίες : Στεφανία Διακάκη
 

mplestefaniaendphoto9

Joomla Social by OrdaSoft!

Συναυλίες