Δισκοπαρουσιάσεις

Enigma Eternal

Enigma Eternal
Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
Είδος Heavy Metal
Εταιρία FYB Records

Review

1. A Living Experiment
2. Shadows Dust
3. What Lies Beyond
4. Insanity
5. The Endless Journey
6. A Dream of Choices
7. Loneliness
8. Under the Veil of Grey
9. Catharsis
10. Closer To The End
11. Silence
12. Hands of Fate
 
 
   Οι The Silent Wedding είναι μια μπάντα που μόνο ήσυχα δεν κάθεται. Φέτος κυκλοφόρησαν το νέο τους παιδί και την Παρασκευή 10 Μαρτίου έκαναν το release party τους στο The Crow Club. Παίζουν ζωντανά το άλμπουμ τους και σημαίνουν την έναρξη μιας νέας «περιπέτειας». Έχοντας δώσει απίστευτες δουλειές μέχρι τώρα, φυσικά και το “Enigma Eternal” δεν θα πήγαινε πίσω. Το έχω λιώσει αρκετές μέρες τώρα, με έχει μαγέψει. Απόλυτα εκπληκτική δουλειά, γεμάτη ενέργεια, γεμάτη εκρηκτικές μελωδίες και τη φωνή του Μάριου πιο καλή από ποτέ!

   Νοιώθω ένα όμορφο δέσιμο της μπάντας, μια πιο σκοτεινή πλευρά τους, έναν αέρα μυστηρίου.
 

   Λόγω της αναποδιάς που με διακατέχει θα πάρω τα τραγούδια με τη σειρά που με εντυπωσίασαν. “A Dream of Choices”… Τι ντρίπλα ήταν αυτή, για μένα που αγαπώ Evergrey, φανταστείτε τι έπαθα ακούγοντας το Μάριο και τον Tom να τραγουδούν μαζί! Τέτοιο πάντρεμα! Τέτοια ποιοτική “κόντρα”! Ειλικρινά είναι εκπληκτικός ο τρόπος που δένουν οι φωνές τους, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται το τραγούδι και ο τρόπος που το αποδίδουν. Πέφτουμε σε επίθεση με το The “Endless Journey”, ένα ατέρμονο παιχνίδι βαθιάς μοναξιάς και οργισμένης μελωδίας. Ανατριχιαστικοί οι στίχοι στο “Insanity”. “There’s darkness in my soul, I’ll never find me”. Το πιο δυνατό τραγούδι του άλμπουμ, η δική μου ταπεινή γνώμη. Το αγάπησα και το ακούω συνεχώς.

   Ονειρική δυναμική μπαλάντα το “Loneliness”, η φωνή του Μάριου να σε γονατίζει, η μελωδία να σε κάνει να δακρύζεις. Πώς αλλιώς άραγε θα μπορούσες να περιγράψεις τη μοναξιά; Σε power ρυθμούς το “Under the Veil of Grey”, σε ποιο μελωδικά μονοπάτια το “Catharsis”. Όσο για το “Closer To The End”, έγινε αγαπημένο εύκολα, έχει έναν ρυθμό καταιγιστικό, βαρύ metal με διάθεση εξάγνισης.

   To “Enigma Eternal” είναι η σφραγίδα τους. Πιστεύω ότι σε αυτό το άλμπουμ ξεδιπλώνονται, μας δείχνουν τις δυνατότητες και την επιθετική τους διάθεση. Η φωνή του Μάριου δεσπόζει καθάρια και δυνατή σε όλο το άλμπουμ. Σε αγκαλιάζει από τα πρώτα τραγούδια. Θα δανειστώ τίτλο από το άλμπουμ τους και θα πω… Το “Enigma Eternal” is an “Endless Journey”!

   Εύχομαι στα παιδιά να πιάσει κορυφή γιατί το αξίζει και το αξίζουν! 2017, ακούς; Θα σε τσακίσουμε φέτος! Οι ελληνικές μπάντες έχουν πάρει φωτιά!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

Enigma Eternal

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Joomla Social by OrdaSoft!

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις