Δισκοπαρουσιάσεις

loogoo

Descent To The Underworld

Descent To The Underworld
Κυκλοφόρησε 2013
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013
Είδος Heavy Metal
Εταιρία Mausoleum Records

Review

01. The Rebel
02. Attila The Hun
03. Let The Show Go On
04. Seal Of The Cross
05. Settle The Score,
06. Promised Land
07. Black Friar
08. World Out Of Steel
09. Revelation
10. Metal Knights
11. Sun God
 
 
   O Csaba Zvekan (Σέρβος στην καταγωγή), γνωστός ως το λαρύγγι των Killing Machine, ένας καλλιτέχνης που έχει δουλέψει με Kiss, Sabbath, Vai, Ozzy, Anthrax και ένα σκασμό άλλα θηρία, στρατολογεί μερικούς σπουδαίους μουσικούς και δημιουργεί ένα καινούργιο συγκρότημα. Όπως θα διαβάσετε και σεις, στο άλμπουμ έχουν παίξει άλλοι μουσικοί, πλην όμως αναφέρουμε ότι το ντεμπούτο θα υποστηριχτεί από άλλη ομάδα, πολυεθνική, με ένα κύριο George Karafotis να μοιράζεται τις κιθάρες με το γνωστό και μη εξαιρετέο Joe Stump (Holy Hell, Reign Of Terror).

   Ξεκινάει το άλμπουμ με το “The Rebel”… Ναι… Δεν κατάλαβα τίποτα. Μπαρόκ παραγωγή μεν, μεγάλες κιθάρες, βάθος στα τύμπανα και δη στο ταμπούρο, βραχνή και επική η φωνή του Zvekan, πλην όμως βουβαμάρα… Τα δεύτερα δεν μου άρεσαν, γενικά δεν το είχα… Στο “Let The Show Go On” άρχισα να έρχομαι στα ίσια μου και να γουστάρω και στο “Seal Of The Cross” ήθελα να ακούσω κι άλλο. Μου το χαλάνε λίγο αυτά τα πολύ ψηλά δεύτερα, είναι δικό μου θέμα όμως και τίποτα που να έχει σχέση με αντικειμενικά κριτήρια. Η μουσική είναι πολύ βαρβάτη, πολύ μεγαλεπήβολη, πολύ δυναμική. Ο τραγουδιστής ευθύνεται για την παραγωγή και από κει και πέρα αναλαμβάνει ο τεράστιος Fredrik Nordstrom, ο οποίος είχε αναλάβει την ηχογράφηση και, στη συνέχεια, έκανε τη μίξη. Μετά το χρυσοδάκτυλο, το άλμπουμ στάλθηκε στις ΗΠΑ και τον Maor Appelbaum (Halford, Malmsteen, Sepultura κ.α.) για mastering.

   Πολύ εντυπωσιακό και το “Promised Land”, με το τρελό δικασίδι και το εκκωφαντικό “I am back”! H γεμάτη γράζι φωνή του Βαλκάνιου γεμίζει το τραγούδι, του δίνει το κάτι παραπάνω. Για να έλθει το “Settle The Score” και να μας μουρλάνει. Ρεφρενάρα! Τρέξιμο και λύσσα και οργή και Μέταλ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο! “Revelation” και γίνεται της τρελής! Κραυγές, φρενήρες παίξιμο, ο Svekan γκαρίζει και ουρλιάζει και γίνεται ένας νοσηρός πολέμαρχος αλά Udo! Μια και ανέφερα το panzer, αυτό το “Metal Knights” είναι φόρος τιμής στους Accept; Φοβερή σκοτώστρα!

Κώστας Κούλης
 

Descent To The Underworld

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις