Δισκοπαρουσιάσεις

loogoo

Rise

Rise
Κυκλοφόρησε 2020
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020
Είδος Hard Rock
Εταιρία Self Release

Review

1. Big Devil Data
2. White Summer
3. Too Late To Surrender
4. Sin City
5. Gotta Shoot Your Devils Down
6. Ashes to Ashes
7. Paradise
8. Kill Kill Kill
9. Rise
10. Stories
11. From Your Mouth
12. Selfishness
 
 
   Πριν μερικές μέρες έσκασε αυτό το άλμπουμ από το Ron Coolen. Με ιντριγκάρισε… Διάβασα το δελτίο Τύπου και βλέποντας τόσα ονόματα να έχουν πάρει μέρος σε αυτό, με πρώτο και καλύτερο τον Keith St. John (Burning Rain), που έχει γράψει και τους στίχους σε πολλά από τα τραγούδια, έβαλα να ακούσω. Η λίστα που θα διαβάσετε είναι μεγάλη, αλλά το hard rock ρέει σαν γάργαρο νερό.

   Οι συνεργοί σε αυτό το ομορφάκι είναι οι George Lynch (Dokken, Lynch Mob), Keith St. John (Burning Rain), Christopher Amott (Arch Enemy, Armageddon, Dark Tranquility), Göran Edman, Stéphan Forté (Adagio), Joey Concepcion, Thorsten Koehne (Eden’s Curse, Code Of Perfection), Chris Clancy, Johannes Persson (Cult Of Luna), Daniël Verberk (Superfloor), Steve Lamb και Sam Walters.

   Πολύ δυνατή ομάδα και τα τραγούδια όλα δεμένα, μέσα από ένα hard rock πλέγμα, που βέβαια πιάνει στα δίχτυα του μέχρι και thrash, παρακαλώ. Μέσα στο άλμπουμ ο Ron είχε στείλει και τους στίχους από τα τραγούδια, δίνοντάς μας ένα ατού παραπάνω για να χωθούμε μέσα στο άλμπουμ και να βιώσουμε όλη την αλήθεια του.
 

   Το άλμπουμ ξεκινά με το “Big Devil Data”. Είναι το hitάκι του άλμπουμ. Τρομερή σύνθεση, ακατάπαυστο hard rock και η φωνάρα του Keith υπεργαλαξιακή. Με το “Paradise” έχουμε μια πιο Zeppelin ευωδία. Έχει μια αφαιρετική στάση αλλά και βαριά ροκ υπόσταση. Αγάπησα την τραχύτητα του “Kill Kill Kill”, με τη thrashιάρικη απόδοση και την ταχύτητα που αποδίδεται. Το ομώνυμο του άλμπουμ, το “Rise”, τραβά προς την Ανατολή, με το “From Your Mouth”, αλλά και με το τελευταίο του άλμπουμ “Selfishness” να γεμίζουν τις αποστάσεις που χωρίζουν τη Δύση από την Ανατολή.

   Εξαιρετική δουλειά, στην οποία κάθε τραγούδι έχει και το δικό του μουσικό χαρακτήρα. Θα αρέσει πολύ στους φαν της rock και όχι μόνο. Για κάθε αγορά cd ή download του άλμπουμ, ένα δολάριο θα δίνεται για τον Jason Becker, τον πολύ γνωστό, τον πολύ μεγάλο κιθαρίστα, που πάσχει από τη νόσο ALS από το 1991. Ήταν για το Ron Coolen, όπως αναφέρει, ο μεγαλύτερος του εμπνευστής.

   Μπράβο στο Ron και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο του άλμπουμ.

Μαίρη Ζαρακοβίτη

Rise

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις