Δισκοπαρουσιάσεις

From Darkness To Light

From Darkness To Light
Κυκλοφόρησε 2019
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019
Είδος Heavy Metal
Εταιρία Narnia Songs

Review

1. A Crack In The Sky
2. You Are The Air That I Breathe
3. The Armor Of God
4. Manifest
5. The War That Tore The Land
6. Has The River Run Dry?
7. Sail On
8. I Will Follow
9. From Darkness To Light (part 1)
10. From Darkness To Light (part 2)
 
 
   Οι Narnia είναι μια από τις μπάντες που αγάπησα το 2016, όταν είχαν βγάλει το άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Μελωδικοί με υπέροχα θέματα και σκληρό ύφος. Φέτος κυκλοφορούν τη νέα τους δουλειά με τίτλο “From Darkness to Light” και ναι, για άλλη μια φορά ακόμα είμαι τυχερή, καθώς μπορώ να ακούσω το άλμπουμ πριν κυκλοφορήσει.

   Δέκα τραγούδια με γερές μελωδικές ρίζες σε ξέφρενους ρυθμούς και ένα άλμπουμ γεμάτο στιβαρές συνθέσεις. Ο κιθαρίστας CJ Grimmark είναι υπεύθυνος για τη παραγωγή του άλμπουμ. Έχει δε γράψει το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής αλλά και των στίχων. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στον ήχο και την αισθητική μιας κλασσικής, αν θέλετε, εσάνς.
 

   Άλλωστε οι Narnia έχουν ήδη επτά άλμπουμ στα μπαγκάζια τους. Ξέρουν πως να παρασύρουν εύκολα το κοινό τους. Το όγδοο είναι και αυτό διαμάντι λαμπερό. Το λάτρεψα με την πρώτη ακρόαση.
Έχει μια υπέροχη αίσθηση, οι εικόνες ξεπηδούν τόσο εύκολα από το μυαλό σου. Η μουσική σε οδηγεί παντού και η φωνή με τα τσαλίμια αλλά και το γκαζιάρικο γρέζι της σε μαγεύει.

   Δύσκολα σε ένα τόσο καλό άλμπουμ να ξεχωρίσεις τραγούδια. Εκεί που λες, ας πούμε, μου αρέσει πολύ το “You Are The Air That I Breathe”, γιατί με ξεμυαλίζει η ζωντάνια του, ο έντονος τρόπος που περνάει το μονοπάτι του hard rock, ενώ παραμένει έντονα μελωδικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινά το μυαλό και λέει τα δικά του… «Ωραία τα λες, αλλά σου αρέσει και το “The Armor of God”… Ναι, για την σπιρτάδα αλλά και τη μεταλλική και power χροιά». Ατμόσφαιρα δημιουργείται από το ξεκίνημα του “The War That Tore The Land”, ενώ το “Has The River Run Dry?” έχει μια μάγκικη - αλάνικη απόδοση, με τις κιθάρες να ροκάρουν τρελά. Και τα δύο μέρη του “From Darkness To Light” σε βάζουν σε θεατράλε οπερετική διάθεση. Εναλλάσσονται ύφος και είδος δεξιοτεχνικά.

   Το “From Darkness To Light” είναι μια εξαιρετική δουλειά! Οι Narnia αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι έχουν έμπνευση και δημιουργούν υπέροχα τραγούδια. Ετοιμάζονται για περιοδεία στη Νότια Αμερική, παρέα με τους Styper και τους Tourniquet. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη

From Darkness To Light

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Joomla Social by OrdaSoft!