Δισκοπαρουσιάσεις

loogoo

Bullethead

Bullethead
Κυκλοφόρησε 2016
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Σάββατο, 30 Απριλίου 2016
Είδος Heavy Metal
Εταιρία Pitch Black Records

Review

1. Son Of Thunder
2. Metal Warriors
3. Spread Your Wings
4. Tooth And Nail
5. Dark Legion
6. Predators
7. The Fall
8. Echoes In The Dark
9. Shadowman
10. Set Me Free
 

   Θα το ξαναπώ. Προσκυνώ την Ελληνική metal λεβεντιά! Και άλλο διαμάντι έσκασε! Νέο άλμπουμ από Marauder. Άλλη μια μπάντα με χρόνια στα μπαγκάζια της μας παραδίδει φρέσκια δουλειά.

   Ξεκινώντας το «Son Of Thunder”, σε πιάνει μια πώρωση, μια τάση «Μάνα, πάω πόλεμο, που ‘ναι το σπαθί μου;», μια ανάγκη να τα διαλύσεις όλα και να χτυπιέσαι πάνω στα συντρίμμια. Ναι, αυτό κάνει η μουσική, σε παρασέρνει, σε διαλύει και να σε ξαναφτιάχνει από την αρχή. Γίνεσαι πλαστελίνη στα χέρια της και απορροφάς την κάθε της κουβέντα.

   Όσο αναφορά τη νέα φωνή των Marauder, απλά προσκυνώ (ξανά). Τι βραχνάδα αντρίκεια, τι ανοίγματα, τι ευαισθησία! Απλά ο Νίκος είναι τέλειος, για να μην μακρηγορώ.

   Φυσικά οι Marauder είναι ένας θρύλος, ζωντανός, έτοιμος να σε παρασύρει σε κόσμους που ένοιωθες ότι είναι ξεχασμένοι εδώ και χρόνια. Είναι οι δικοί μας Manowar, ρε γαμώτο! Έτσι νοιώθω ακούγοντας το «Metal Warriors». Ήρθαν να μας ισοπεδώσουν σας το λέω από τώρα. Ένα κύμα power metal θα σας κυριεύσει. Μια επικούρα απίστευτη, με τις γερές βάσεις και τον ήχο των Marauder θα σας δώσουν στιγμές πωρωτικές!

   Ανοίγουν τα φτερά στους στο «Spread Your Wings” και διαλύουν τους χάρτινους κόσμους μας. Τώρα άμα ψάχνετε να βρείτε τραγούδι για ροκάρετε τρελά, σας έχω και από αυτό… Ακούει στο όνομα «Tooth And Nail». Τι κομματάρα! Νάζια γκάζια και τα μυαλά στα κάγκελα!

   Περνάμε στο «Dark Legion», άλλη μια power μεταλλιά που σπάει κόκκαλα. Στο «Predators» οι κιθάρες λυσσάνε και τα ντραμς ξορκίζουν ενώ το κεφάλι σου χτυπιέται ασύστολα και δεν καταλαβαίνει τις εντολές που του δίνεις να σταματήσει... κάνει τα δικά του. Σειρά έχει το «The Fall»… Άμα δεν έχετε πέσει, αυτό σας βάζει τρικλοποδιά. Βαρύ και ασήκωτο metal και τα φωνητικά να περνούν σε άλλους μεσαίωνες! ‘Επικ κυλάει στις φλέβες σου και νοιώθεις μια έπαρση πρωτοφανή.

   Επόμενο διαμάντι το «Echoes In The Dark», απαιτητικό και δυναμικό. Αλάνικο και ετοιμοπόλεμο το «Shadowman», με βαρύ ρυθμό και power γκάζια. Τελευταίο τραγούδι το άλμπουμ του «Set Me Free» και σκέφτεσαι πως είναι δυνατόν να τελειώνει τόσο γρήγορα το άλμπουμ, δεν συνειδητοποιείς ότι πέρασαν πενήντα έξι λεπτά, θέλεις και άλλο. Καταλαβαίνετε ότι θα παίζει στο repeat για καιρό. Οι Marauder έγραψαν ένα εκπληκτικό άλμπουμ που δεν θα «χορτάσετε» εύκολα!

   Καλοτάξιδο παιδιά, πορώστε τον πλανήτη με τη μουσική σας και αναμένω άμεσα και την live εμφάνισή σας!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

Bullethead

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις