Δισκοπαρουσιάσεις

HardLand

Είδος Hard Rock
Χώρα Greece
Oι Hardland δημιουργήθηκαν, από τους Μιχάλη Πρωτοψάλτη (κιθάρα - Hardways, Real Thing, Δειπνοσοφιστές), Κώστα Τάνη (τύμπανα - Hardways, Real Thing, Δειπνοσοφιστές) και Σταύρο Παπαδόπουλο (κιθάρα / φωνή / παραγωγή - Super Vintage) τον Απρίλιο του 2016. To συγκρότημα παίζει κλασικό hard rock της δεκαετίας του ’70 και ’80. Πολύ γρήγορα τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ είναι έτοιμα και το συγκρότημα ξεκινά την ηχογράφησή του!

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος παραμένει στο ρόλο του παραγωγού και τις κιθάρες αναλαμβάνει εξολοκλήρου ο Μ. Πρωτοψάλτης, ενώ στο συγκρότημα μπαίνουν ο Κώστας Ταλταμπάνης (μπάσο - Πράσσειν Άλογα) και Άγγελος Γουζέτος (φωνή - Πράσσειν Άλογα).

Τον Οκτώβριο του 2016 το πρώτο άλμπουμ είναι έτοιμο και το συγκρότημα μετά από έρευνα υπέγραψε με την New Dream Records.. O δίσκος κυκλοφόρησε 30/6/2017. Tο Δεκέμβριο του 2017 φεύγει ο Κ. Τάνης για λόγους υγείας και έρχεται ο Τόλης Γιαννούλης.

Ξεκινάνε συναυλίες και προβάρουν καινούργιο υλικό για τον επόμενο δίσκο. Η μπάντα έχει ήδη τελειώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου τους. Την παραγωγή την ανέλαβε ο Τόλης Γιαννούλης και ο Γιάννης Γιαννούλης στο Gravity Studios.
 
Band Members
Aggelos Gouzetos - Vocals
Michalis Protopsaltis - Guitars
Kostas Taltabanis - Bass and Vocals
Tolis Giannoulis – Drums
No more entries to show...
Joomla Social by OrdaSoft!

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις