Δισκοπαρουσιάσεις

Ashes & Bones

Ashes & Bones
Κυκλοφόρησε 2022
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022
Είδος Hard Rock
Εταιρία ROAR! Rock Of Angels

Review

The Devil & The Blues
Girl Of South Dakota
Rising On Fire
You Promised Me Love
Ashes & Bones
More
In The Heat Of The Night
Smell Sex Tonight
Rock & Roll Voodoo Child
Hold The Line
Man With A Gun
Word Up (Cameo Cover)
 
 
   Δεν νομίζω να έχω ευχαριστηθεί άλλο άλμπουμ φέτος περισσότερο! Δύο μήνες τώρα το έχω λιώσει. Νάζι, τσαχπινιά, ροκαρίσματα και η απίστευτη φωνάρα του R.D. Liapakis, όλα τους πλέκουν ένα απίστευτα διασκεδαστικό άλμπουμ. Όλος ο δίσκος είναι hit. Δύσκολο να ξεχωρίσεις τραγούδια, αλλά θα το προσπαθήσω. Το ομώνυμο, φωτιά και λάβρα, την τσαχπινιά του θα τη ζήλευε ακόμα και ο Δαβίδ (σ.υ.υ.: ο υπέρτατος θείος Coverdale), το ορκίζομαι! Περνάμε στο επιθετικό “Girl Of South Dakota”, που πραγματικά δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Μπολιασμένο με ναζιάρικα riff, τη φωνάρα που σπαρταρά και τα τύμπανα που οδηγούν την επέλαση. Σταθείτε προσοχή τώρα, παρελαύνει το αλήτικο “Rising On Fire”, όπου εμείς τα κορίτσια ξέρουμε πολύ καλά π;vς να το χρωματίσουμε χορευτικά!
 

   Νταλκάς το “You Promised Me Love”. Το εξομολογούμαι, εσείς δεν είστε ξένοι. Δεν θα έρθουν Ελλάδα; Σε αυτό το τραγούδι θα βρίσκομαι στα κάγκελα! Πιο ασπρόφιδο πεθαίνεις. Μήπως να κάνετε καμία μόντα; Θα είχε απίστευτη δυναμική να σας δούμε μαζί στη σκηνή. Ακόμα και το riff ερωτοτροπεί. Είπαμε, νταλκάς!

   Βαριά πυροβόλα στο “Ashes & Bones” και οι «σφαίρες» τους μας λαβώνουν θανάσιμα. Αστραπιαίοι ρυθμοί δίνουν σκυτάλη στο “More”, το κούνημα επιβάλλεται, άλλωστε βάζω στοίχημα πως δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Ναι, θέλουμε More! Νάζια ξεκινούν και τσαχπινιές στο “In The Heat Of The Night”, ενώ η ατμόσφαιρα “Smell Sex Tonight” δένει και σε κοιτά κατάματα. Μπορείς να αντισταθείς; Nope, χορεύεις στους ρυθμούς και δένεσαι με το περιβάλλον. Ροckάρισμα μεγατόνων στο “Rock & Roll Voodoo Child”, ενώ το μεγαλεπίβολο “Hold The Line” παίρνει σειρά για να σε τρελάνει.
 

   Πέρα στο Τέξας… Όχι καλέ, αλλιώς λέγεται το τραγούδι, απλά η εισαγωγή θυμίζει Δύση. Μετά οι ρυθμοί το φέρνουν στους δρόμους του hard rock. Για ποιο τραγούδι μιλάω; Μα για το “Man With A Gun”.

   Δεν θέλω να τελειώσει αυτό το άλμπουμ σας λέω. Ακόμα και το cover που έχουν επιλέξει για να κλείσουν αυτό το πραγματικά συναρπαστικό άλμπουμ, είναι υπέροχο. Πάμε για χορό λοιπόν με το “Word Up” των Cameo. Του έχουν επισυνάψει μια αλήτικη μαγκιά που το ανεβάζει αμέσως στα λατρεμένα σου cover.
 

Album of the year! Καλοτάξιδο, μάγκες!
Μαίρη Ζαρακοβίτη

Buy the album HERE!
 

Ashes & Bones

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Joomla Social by OrdaSoft!

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις