Νέα

loogoo

zaraleaksTV - Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο YouTube

 
zaraleaksTV
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο You Tube
 
zaraleaks2004  
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube. Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!
 
Αστυνομικός Τουρισμός: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ως γνήσιο «δεκανίκι» της Δεξιάς μας εξηγεί όσα δεν καταλάβαμε από την αποστολή των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο. Τα μεταρρυθμιστικά, αναπτυξιακά και επενδυτικά φιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τις πρώτες σκέψεις του Βασίλη Κικίλια για τον Κορονοϊό.
 
 
Τον ήπιαμε...: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει με μοναδικό τρόπο την στάση της Εκκλησίας, των παπάδων και των παπατζήδων για τον Κορονοϊό. Τελικά κολλάει ο Κορονοϊός με την μετάληψη; Είναι ο Βελόπουλος πράκτορας του Σόρος; ο Έλληνας τρέμει περισσότερο την ξεφτίλα; ή την ασθένεια;
 

Κορονοϊός Τέλος!!!: Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος μας εξηγεί την σχέση που έχει το αόρατο χέρι της αγοράς με το αόρατο χέρι του Θεού και μας φανερώνει σε πρώτη παγκόσμια την καλύτερη προστασία από τον Κορονοϊό.
 

Σύντομα νέα video στο zaraleaksTV
 
zaraleaks2005
 

Νέα

Facebook Comments