Νέα

loogoo

Χίλιες λέξεις για το καλοκαίρι


Χίλιες λέξεις για το καλοκαίρι
Σεμινάριο συνειρμικής γραφής
 
Για πρώτη φορά ο Νικόλας Ανδρουλάκης παρουσιάζει τα εργαλεία της συνειρμικής του συγγραφικής μεθοδολογίας, σε ένα εξελικτικό σεμινάριο, από τις 15 ως τις 27 Ιουλίου.
 
naut2014

Αξιοποιώντας στο έπακρο τη δοκιμασμένη πλέον πλατφόρμα του zoom, ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης προσκαλεί όσους αγαπούν την ορμή της γραφής, στην ομαδική οικοδόμηση ενός θερινού πυρήνα συγγραφικής εξέλιξης. Από τον υπολογιστή μέχρι το κινητό τηλέφωνο, από το γραφείο ως την ακρογιαλιά, οπουδήποτε κι αν τύχει να βρεθεί κανείς. Με μάτια κλειστά ή ανοιχτά και κοινό τόπο τις λέξεις. Και τους συνειρμούς που τις πυροδοτούν. Και όλα τα ερεθίσματα που τις εμπνέουν -ως ίχνος των πνευματικών και σωματικών μας κυματομορφών. Με προσωπικό συγγραφικό στόχο για όλους την ολοκλήρωση ενός γραπτού χιλίων λέξεων -ή όσων καταλήξει να είναι η προσωπική ανάγκη καθενός, για να ζωγραφίσει με λέξεις μια ιστορία ή μια εικόνα. Με μανιφέστο την πεποίθηση ότι είμαστε όλοι γεννημένοι ποιητές. Αρκεί να το θες.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τετάρτη 15, Δευτέρα 20, Τετάρτη 22 και Δευτέρα 27 Ιουλίου, 19:00-22:00, στην πλατφόρμα του Zoom.
Κόστος συμμετοχής: 45 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
naut2015
* Καθ' όλη την χρονική περίοδο του σεμιναρίου θα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας-εξέλιξης με όλους τους συμμετέχοντες
** Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης κάποιας ημέρας θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής της βιντεοσκόπησης του σεμιναρίου για μελέτη
*** Μετά την ολοκλήρωση θα υπάρξει παρουσίαση της δουλειάς των συμμετεχόντων, για όσους το επιθυμούν.
 
Επικοινωνία για την καλλιτεχνική συμμορία Ντουέντε
Κωνσταντίνος Πλατής
 

Νέα