Νέα

loogoo

Vinyl and Vintage Marketplace - The aftermath

 
VINYL & VINTAGE MARKETPLACE
Music, Fashion, Art & More/ DEC ‘19
 
Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του πρώτου Vinyl & Vintage Marketplace που διεξήχθη στο Ωδείο Αθηνών το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1η Δεκεμβρίου. Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, πέρασαν το κατώφλι της έκθεσης, φέρνοντας μαζί τους όλη τη θετική διάθεση που χρειαζόταν για να μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη.
 
vinyl1941
 
Άνθρωποι που ήρθαν να αγοράσουν δίσκους βινυλίου απ’ όλα τα μουσικά είδη, σε τρομερά μεγάλη ποικιλία, να τσεκάρουν high end ηχοσυστήματα, συλλεκτικές αντίκες, jukebox, μοναδικά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, χειροποίητα είδη διακόσμησης, κόμικς.
 
Δοκίμασαν γευστικές και υγιεινές λιχουδιές, αλλά και δροσερά cocktail από το Big Mοuth, απόλαυσαν το εξαιρετικό dj set του Μιχάλη Δέλτα, αλλά και τις συναυλίες των Mama Sings Fire της ηθοποιού/τραγουδίστριας Πηνελόπης Αναστασοπούλου και των blues rockers Bag Of Nails. O Γιώργος Μουχταρίδης μετέδωσε ζωντανά την εκπομπή του στον Pepper 96.6 το Σάββατο, ενώ υπήρχαν dj set και από τους Νίκο Πετρουλάκη, Σωτήρη Ρουμελιώτη και Χάρη Βαρτζαμπετιάν. Παράλληλα στον χώρο, μπορούσε κανείς να κόψει και χειροποίητα βινύλια on the spot, από τη NuN Records, αλλά και να θαυμάσει την έκθεση με τις μοναδικές φωτογραφίες του Χρήστου Κισατζεκιάν από συναυλίες ελληνικών και διεθνών σχημάτων.
 
vinyl1942
 
Ήδη, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για την επόμενη έκθεση, της οποίας οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ όσοι θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους μπορούν να το κάνουν στο site του Vinyl and Vintage Marketplace.
 
www.vinylandvintage.gr
https://www.facebook.com/vinylandvintagemarketplace
https://www.instagram.com/vinylandvintagemarketplace
Διοργάνωση: www.changecreative.gr
 
vinyl1943
 
 
vinyl1944
 
https://www.facebook.com/mikaeldelta7/
https://www.facebook.com/mamasingsfire/
 
vinyl1945
https://www.facebook.com/bagofnails/
https://www.facebook.com/ChrisKissadjekianConcertPhotography/
 
vinyl1946
 

Νέα