Νέα

Το Noizy στο Hellfest!

 
Το περασμένο καλοκαίρι, στους #ΜΟΝΟ, πετύχαμε ο ένας τον άλλο. Πέρυσι - όπως και κάθε προηγούμενη φορά - ο Πάνος είχε πάει στο Hellfest, ΟΛΕΣ τις μέρες και μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στη Γαλλία, μου έλεγε ότι ανυπομονούσε να ξαναπάει. Και εκεί κατέβηκε η ιδέα. Μήπως να πήγαινε με διαπίστευση την επόμενη φορά; Μήπως να το κάναμε γιορτή όλο τούτο;

Μια βδομάδα πριν μου έστειλε ένα μήνυμα. «Ξεκίνησαν οι υποβολές αιτημάτων για διαπιστεύσεις». Έστειλα την ίδια μέρα. Δίαολε, στέλνω στο Wacken, στο Hellfest θα κολλήσω; Και αν με απορρίψουν; Ε, θα πάρω τηλέφωνο τον Πάνο, θα τα πούμε από κοντά και θα του υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε περισσότερο την επόμενη χρονιά.
 
hellfest2314r
Τρεις μέρες μετά απάντησαν. Πάνο μου, δεν χρειάζεται να υποσχεθώ τίποτα. Να ευχηθώ μόνο χρειάζεται. Να περάσεις καλά στη Γαλλία, στο Hellfest και να χαρείς όσο μπορείς κι όσο γουστάρεις τη διαπίστευσή σου. Γιατί είμαστε μέσα, Πάνο μου! Γιατί το περιοδικό μας βρίσκεται πλέον στην ελίτ των μέσων που ασχολούνται με την αγαπημένη μας μουσική – και όχι μόνο!

Φίλες και φίλοι, ευχαριστούμε για τη στήριξη. Αν δεν υπήρχατε εσείς, αν δεν διαβάζατε και αν δεν υφίστατο αυτή η ευλογημένη διάδραση, τότε… όχι Hellfest, όχι Wacken, αλλά ούτε στο φεστιβάλ της Άνω Ζαχλορούς. Να είστε όλοι καλά, πάμε για ακόμα καλύτερα. Πάνο; Τρε μπιεν, μον αμί!

Κώστας Κούλης
 
Joomla Social by OrdaSoft!