Νέα

Το 'Εν Μοσχάτω' έκοψε την πίτα του

 
Αποστολή εξετελέσθη! Κόψαμε την πίτα μας, υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας, κάναμε την καλύτερη φασαρία του κόσμου και την απαθανατίσαμε κιόλας. Όλοι οι καλλιτέχνες μας, όλοι οι φίλοι μας, όλοι οι αγαπημένοι μας.
 
enpita2314

Εμείς απλά να ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους σας. Είναι η πιο σημαντική ευχή, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Και οι εποχές που ζούμε δεν υπαγορεύουν τίποτα λιγότερο από το να ευχόμαστε και να ζητάμε υγεία για τους συνανθρώπους μας.
 
enpita2315

Μαζί με τις ευχές, να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε πάντα εδώ για τη διασκέδασή σας. Για την ψυχαγωγία σας. Να γεμίζουμε μουσική τις ώρες σας εδώ. Να ανταμώνουμε, να μιλάμε, να σας βλέπουμε να φεύγετε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, να σας βλέπουμε να φεύγετε με χαμόγελο. Να σας βλέπουμε να φεύγετε με σκοπό να ξαναγυρίσετε σύντομα.
 
enpita2317

Το Εν Μοσχάτω είναι το σπίτι μας. Είναι ο χώρος δουλειάς μας, είναι όμως και το αραξοβόλι μας. Και αυτό που επιθυμούμε είναι να το βλέπετε έτσι και εσείς. Αυτό που θέλουμε είναι να φοράτε ό,τι πιο αγαπητό σε σας και να έρχεστε παρέα μας. Τον τρόπο να περάσουμε καλά θα τον βρούμε. Πάντα θα τον βρίσκουμε. Έχουμε εσάς που υποστηρίζετε και είστε πάντα κοντά μας. Στην ουσία, εσείς είστε ο τρόπος. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.
 
enpita2320

Εν Μοσχάτω
Εν-δοτική διασκέδαση
Θερμοπυλών 49, Μοσχάτο
Τηλ.: 210-482 8810
 
enpita2319
 
Joomla Social by OrdaSoft!