Νέα

loogoo

Time Collapse, Egoera, Zeronil, Nevency @ AN Club

 
Time Collapse, Egoera, Zeronil & Nevency
Ζωντανά στην Αθήνα
AN Club' (Σολωμου 13, Εξάρχεια)
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου
Πόρτες: 20:30
Είσοδος: 6€
 
time1944
 
Time Collapse
Οι Time Collapse είναι ένα μοντέρνο Progressive Metal/ Post Metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα,το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 από τους Χρήστο Cahill Πολίτη (Φωνητικά-Κιθάρα), Νίκο Λεκάνη (Κιθάρα), Σταύρο Μαρίνο (Πλήκτρα – Sound Design) και Γιάννη Κιούση (Μπάσο). Τον Μάρτιο του 2017 έγινε η επίσημη κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "Night to Day" και αυτή τη στιγμή με διαφοροποιημένο line up βρίσκονται στην διαδικασία ηχογραφήσεων για το δεύτερο full length Album τους, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στα μέσα του επόμενου έτους. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος τόσο από συγκροτήματα της σύγχρονης Progressive Metal σκηνής (Tool, Opeth, Karnivool, Soen κ.α.), όσο και από συγκροτήματα της Post Rock/ Metal σκηνής (Russian Circles, Isis κ.α.).
 
 
Egoera
Οι Egoera είναι μία 3-μελής instrumental rock μπάντα με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν το 2013 και έχουν έδρα την Αθήνα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα demo δύο κομματιών και το single κομμάτι τους “Virtues” συνοδευόμενο από το επίσημο βίντεο κλιπ του. Αυτόν τον καιρό, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.
 
 
Zeronil
Οι Zeronil είναι μια νεοσύστατη Progressive Metal μπάντα από τον Χολαργό Αττική, ασχολούνται αποκλειστικά με τη σύνθεση δικού τους υλικού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως. Οι επιρροές της μπάντας κυμαίνονται από Progressive Metal μπάντες όπως Tool, Dream Theatre, Pain of Salvation μέχρι Metallica, Slipknot, S.O.A.D κ.α.
 
Nevency
Οι Nevency είναι μια νεοσύστατη heavy Rock μπάντα με post rock και metal επιρροές. Ιδρύθηκαν το φθινόπωρο του 2018 και μετά από πολλές αλλαγές line up και ονόματος, κατέληξαν το καλοκαίρι του 2019 στην τωρινή τους σύνθεση, με μια κιθάρα, μπάσο και ντραμς. Το φθινόπωρο του 2019 άρχισαν να παίζουν live δικά τους τραγούδια που είχαν ετοιμάσει τον τελευταίο χρόνο και μερικές διασκευές και παράλληλα ετοιμάζονται για την ηχογράφηση του πρώτου τους demo EP.
 
 

Νέα