Νέα

loogoo

THSL – Memories Of A Dream

 
Ένα καινούργιο σχήμα, ένα καινούργιο άλμπουμ και δέκα ιστορίες για τον άνθρωπο και τους ανθρώπους γύρω του. Τη ζωή, τον θάν(ατ)ο, τη μαγεία της μουσικής, του από μηχανής θεού που θέλει να υπογράφει και να περιστοιχίζει το λιμπρέτο ενός αύριο που έσπευσε να κατοικοεδρεύσει στις ψυχές μας από τα χθες.

O Θανάσης Λαμπράκης, ο mastermind των Lightfold, κυκλοφορεί έναν δίσκο δέκα τραγουδιών, με τίτλο “Memories Of A Dream”. Σε αυτό του το πόνημα ενώνει τις δυνάμεις του με τον Θανάση Μπερτσάτο (PowerCrue, Lightfold, THANOS), ο οποίος συνυπογράφει μουσική και δημιουργεί στίχους σε μεγάλο μέρος του άλμπουμ, καθώς και με μερικούς από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της ελληνικής σκηνής.
 
memories2114

Annie Nikolaidou (solo artist), Kostas Tokas (PowerCrue, Reload), Panagiotis «Parthos» Papageorgiou (Parthian Shot, The Knights of Palermo), Anna Saranti (solo artist), Giota Mpirmpakou, Kallia Grinia (solo artist), Penny Rizou (Greek National Opera, SnakeBite/Alice Cooper TRBB), George Thomaidis (Reflection, Wisdom), Mora (Dimlight).

The worlds inside me battling. Another life awaits me. A different place that takes me closer and closer to my heart.

Ο εσωτερικός πόλεμος γίνεται μελωδίες και στίχοι. Μελωδίες και στίχοι που έχουν βγει κατευθείαν από την καρδιά. Είναι ένα άλμπουμ χαλύβδινο και ευαίσθητο, εσωστρεφές και δυναμικό, είναι πορσελάνη και κέβλαρ.

O Θανάσης Λαμπράκης είναι εραστής της μουσικής εδώ και πολλά χρόνια. Παίζει και υπηρετεί, δημιουργεί και ηχογραφεί και παίζει, μοχθεί και πασχίζει. Το άλμπουμ αυτό πιστοποιεί κάθε δική του δεξιότητα και κάθε επιλογή του για συνεργασία.
 
thsl2114

All music by Thanasis Labrakis/THSL.

Recorded, mixed & mastered at Grim Reaper Studios by Thanasis Labrakis/THSL.

All Artwork by Giannis Martzoukos.
 

Νέα