Νέα

The Silent Rage - Νέο single

 
   Η γνωστή Αθηναϊκή μπάντα αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση του “My Race Won’t Last” μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ της, “The Deadliest Scourge”, με το νέο της τραγουδιστή Μιχάλη Ρινακάκη.
 
 
 
 
silentrace01
 
Επερχόμενες εμφανίσεις
13 Ιαν 19 - Αθήνα - Κύτταρο Live / supporting Primal Fear, Gus G
23 Φεβ 19 – Θεσσαλονίκη - Fix Factory Of Sound / supporting Destruction
 
Σχετικά με τους The Silent Rage
Οι The Silent Rage είναι ένα modern power metal σχήμα που εδρεύει στην Αθήνα και το οποίο ιδρύθηκε από τον Νίκο Σιγλίδη τον Φεβρουάριο του 2006.
Στο παρελθόν το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δυο αυτοχρηματοδοτούμενα EP's, το "The Silent Rage" τον Σεπτέμβριο του 2009 (όπου δυο διαφορετικά κομμάτια συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές που κυκλοφόρησαν από το Ελληνικό Rock Hard και το Hellenic Forces fanzine) & το "Harvester Of Souls" τον Απρίλιο του 2011.
 
Τον Ιούλιο του 2016, το άλμπουμ "The Deadliest Scourge" κυκλοφόρησε μέσω της Ελληνικής εταιρείας Alone Records. Ηχογραφήθηκε στα διάσημα Devasoundz Studios (SepticFlesh, Chaostar, Rotting Christ) στην Αθήνα υπό την καθοδήγηση των Fotis Benardo (SiXforNinE, ex-SepticFlesh) & Thanos Jan (Inactive Messiah), οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την παραγωγή, την μίξη και το mastering.
 
silentrage18k
 
Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars, ex.-Firewind), Yossi Sassi (Solo, ex.-Orphaned Land), Vladimir Reshetnikov (Arkona) & Θεόφιλος Κρητικός (Feel) είναι οι special guests που εμφανίζονται στο δίσκο. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Michal Karcz της Parallel Worlds (Metal Church, VNV Nation), το booklet σχεδιάστηκε από τον Piotr Szafraniec της Archart Design (Fullforce, Wardrum, Doomcracy) ενώ το λογότυπο και το σύμβολο της μπάντας έχει φιλοτεχνηθεί από τον διάσημο Rainer Kalwitz (Shadow Gallery, Dare, Tad Morose).
 
Ο δίσκος έλαβε εξαιρετικές κριτικές στα Διεθνή Μέσα ενώ διάκριση αποτέλεσε η κατάκτηση της 12ης θέσης των καλύτερων δίσκων για το 2016 από το Καναδικό περιοδικό The Headbanging Moose.
 
Την δεδομένη χρονική στιγμή η μπάντα δουλεύει πάνω στον διάδοχο του "The Deadliest Scourge", το οποίο αναμένεται για τα τέλη του 2019.
 
Ανά τα χρόνια οι The Silent Rage είχαν την χαρά να μοιραστούν την σκηνή με καλλιτέχνες όπως Shadow Gallery, Rage, Grave Digger, Stratovarius, Rotting Christ, Temperance ανάμεσα σε άλλους.
 
Οι The Silent Rage είναι:
Νίκος Σιγλίδης - Κιθάρες & Growl Φωνητικά
Μιχάλης Ρινακάκης – Lead Φωνητικά
Νίκος Σαρμπάνης – Lead Κιθάρες
Σταύρος Τσιλιβαράκος – Μπάσο
Σταμάτης Κατσαφάδος – Τύμπανα

Νέα

Facebook Comments