Νέα

The Ruckus Habit - Realign - Νέο Single

 Picture1

 

Το “Realign” - το νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Ruckus Habit "Night of the Living Dead" - είναι εδώ. Το τραγούδι εκφράζει την επιφυλακτικότητα στο καινούριο. Καθώς και την ορμώμενη από τον τραυματικό φόβο του τοξικού, εγκράτεια συναισθημάτων.

 

 

 


Spotify: https://open.spotify.com/track/1Z5OWjnTWItPG0gEkkqYRL?si=f1ed04fb42854275
iTunes: https://music.apple.com/us/album/realign/1623083416?i=1623083417
Google Play: https://music.youtube.com/watch?v=28q5jUzwZFI&feature=share

What?
Το "Realign" κρύβει μέσα του ενέργεια και μικρή δόση μελαγχολίας. Ακούς μελωδικά κιθαριστικά, μπασογραμμή και τύμπανα που γρουβαρουν σε όλο το κομμάτι. Το τραγούδι τοποθετεί τον ακροατή σε μία ατέρμονη λίμπο ανάμεσα στην γαλήνη μιας νέας αρχής και στην αναγνώριση του περιορισμού παρορμήσεων.


Who?
Τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εσένα και τους γείτονές σου ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά. Γεννηθέντες το 2012, είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγουν και τα εμπνευσμένα από τις καθημερινές ανθρώπινες επαφές lyrics τους. Τα παραπάνω, τυλιγμένα προσεκτικά μέσα σε ένα alternative indie rock περιτύλιγμα συνθέτουν τους Ruckus Habit.


When?
Στο επερχόμενο άλμπουμ "Night of the Living Dead" αποτελεί μέρος και το "Realign". Την Τετάρτη 1η Ιουνίου οι 9 μουσικές ιστορίες της φασαριώζικης συμμορίας σαρώνουν τις streaming πλατφόρμες. Ε και Λίγες μέρες μετά, 10 Ιουνίου στο Temple, έρχεται η μαγεία από κοντά. Σε περιμένει χορός, τραγούδι και έντονος ερεθισμός στο ακουστικό σου σύστημα.

 

 

Joomla Social by OrdaSoft!