= Σtella - Νέο album @ Sub Pop
Νέα

loogoo

Σtella - Νέο album @ Sub Pop

 
H Σtella ανακοινώνει το νέο της album στη Sub Pop
Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 17 Ιουνίου

Ακούστε/δείτε το νέο single “Up and Away”

Στις 17 Ιουνίου 2022 η ιστορική Sub Pop Records θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τέταρτο album της Ελληνίδας μουσικού Σtella. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα το Seattle στην επίσημη ανακοίνωσή της (δείτε το πλήρες κείμενο στα Αγγλικά εδώ): «Κάνοντας το ντεμπούτο της στη Sub Pop με το μαγευτικό “Up and Away”, η ζωγράφος, εικαστικός, και μουσικός Σtella, παρουσιάζει έναν old-school ποπ ύμνο για τα πάθη και την έκσταση του έρωτα.»
 
stella2214
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single "Charmed" τον Μάρτιο, έρχεται ένα επίσημο βίντεο κλιπ για το ομώνυμο κομμάτι "Up and Away" σε σκηνοθεσία της Σtella και animation του YOKANIMA. Tο βίντεο αφηγείται την αληθινή ιστορία, του πώς δύο μουσικοί του ρεμπέτικου τραγουδιού κατάφεραν να δραπετεύσουν από πυρά κατά τη διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 1940, σημειώνει η Σtella για το συγκεκριμένο κομμάτι και το βίντεο του.
 
stella2215
Το "Up and Away" ηχογραφήθηκε μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου μαζί με τον Άγγλο παραγωγό και βασικό μέλος των Swet Shop Boys, Redinho και θα αποτελεί τη δεύτερη διεθνή δισκογραφική δουλειά της Σtella.Το "Up and Away" είναι πλέον διαθέσιμο για pre-order σε CD/LP/DSP από τη Sub Pop. Προπαραγγελίες του μπλε αδιάφανου βινυλίου μπορούν να γίνουν από το megamart.sub pop.com, και από επιλεγμένα καταστήματα στη Βόρεια Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη.

Up and Away
Σtella

Track Listing:
  1. Up and Away
  2. Nomad
  3. Manéros
  4. Charmed
  5. Another Nation
  6. Black and White
  7. Titanic
  8. The Truth Is
  9. Who Cares
  10. Is It Over
stella2216
 
Socials
Σtella / Facebook: @stellawithasigma
Σtella / Instagram: @stellawithasigma
Σtella / Website: stellawithasigma.com

Hashtags
#Σtella
#Stellawithasigma
#Charmed
#SubPop
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Νέα