Νέα

loogoo

Sleeping Dogs - Γυρίσματα για το πρώτο τους βίντεο

 
Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του πρώτου video clip των SLEEPING DOGS
 
sleepingdogz2018
 
Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας υπέρ-κοινωνικός μπάρμαν, ένας δυνατός πότης, ένας σεσημασμένος χαρτοπαίκτης και ένας παίκτης μπιλιάρδου, που μόνο τις μπάλες δεν κοιτάει; Τι ρόλο θα παίξει η μυστηριώδης μαυροντυμένη γυναίκα; Αυτά και άλλα πολλά θα τα ανακαλύψουμε σε λίγες ημέρες, αφού όλοι εκείνοι οι χαρακτήρες θα μας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους ταυτότητες στο πρώτο video clip των Sleeping Dogs, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Το Noizy.gr είχε τη χαρά και την τιμή να βρεθεί στα γυρίσματα του video clip, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Ιουνίου και από αυτά που είδε επιβεβαιώνει πως η μπάντα ήρθε για να κάνει θόρυβο.
 
sleepingdogz2015
Και για όσους δεν τους ξέρετε ή δεν τους έχετε ακούσει, οι Sleeping Dogs είναι μια Αθηναϊκή μπάντα, η οποία παίζει blues/hard rock “with a Southern touch” (όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά λένε) και το μόνο σίγουρο είναι πως με τη μουσική τους έχουν έρθει να μας «ξυπνήσουν» για τα καλά. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις και τώρα ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε και μέσα από τη δική τους δισκογραφία.
 
sleepingdogz2016
 
Sleeping Dogs:
Nikos Aronis – Vocals
Vangelis Ziakas – Guitars
George Kelepouris – Bass
Vangelis Crash – Drums
 
Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στο Rockwood Athens. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Nana Fatsi (Da NooL Productions), με διευθυντή φωτογραφίας τον Chris Stefanou.
 
sleepingdogz2017
Ακολουθήστε τους Sleeping Dogs:
Facebook: https://www.facebook.com/Sleeping_Dogs-2078480959062422/
Instagram: https://www.instagram.com/the_sleepingdogs/
 
sleepingdogz2019
 

Νέα