Νέα

loogoo

SL Theory - ΠροΑκρόαση του νέου τους άλμπουμ

 
   Είναι χαρά μας να παρευρισκόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι τιμή μας να μας καλούν και πάντα δίνουμε το παρόν. Και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Η ονειρική μηχανή που ακούει στο όνομα SL Theory, μας κάλεσε στα Soundflakes Recording Studios, προκειμένου να ακούσουμε το καινούργιο άλμπουμ της. Στο φιλόξενο χώρο των εν λόγω στούντιο μαζεύτηκαν τα περιοδικά του χώρου και μερικοί εξαιρετικοί καλεσμένοι, ακούσαμε το Σωτήρη Λαγωνίκα να προλογίζει τα του δίσκου, επεξεργαστήκαμε με ενθουσιασμό το γκατζετάκι που συνόδευε κάθε θέση στο στούντιο και αφεθήκαμε στη μελωδία και τη μαγεία του “Cipher”.
 
slpro1905
 
   Πριν από κάθε τραγούδι, ο Σωτήρης πληροφορούσε την ομήγυρη για το πώς γράφτηκε ή τι σήμαινε για τον ίδιο και τους φοβερούς και τρομερούς μουσικούς που απαρτίζουν αυτό το υπέρ-συγκρότημα. Εννοείται πως θα λάβετε λεπτομερή και ίσως και κάτι περισσότερο παρουσίαση όταν θα έχουμε το άλμπουμ στα χέρια μας. Για τώρα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μάτσο σημειώσεις και τις πρώτες αντιδράσεις μας με το πέρας της ακρόασης.
 
slpro1902
 
 
slpro1906
 
   Είναι ένα άλμπουμ που μας ξετρέλανε! Ξεκινά με ένα κομμάτι ΕΠΟΣ, διάρκειας δεκατριών και μισού λεπτών, για να πάει σε άλλες συνταγές στη συνέχεια και μας δώσει ένα πλήρες συναίσθημα απόλαυσης και ικανοποίησης. Είναι βέβαιο πως όσοι αγαπάτε τη μελωδία και ό,τι αυτή προσφέρει, θα πάθετε μεγάλη ζημιά με το συγκεκριμένο δίσκο. Το πρώτο βίντεο είναι ήδη έτοιμο, το πρώτο single έχει ήδη δρομολογηθεί και το μόνο που μένει είναι να λάβετε και να εκπλαγείτε για ακόμα μια φορά από τις δυνατότητες αυτής της τεράστιας μπάντας. Μετά την ακρόαση οι ευγενικοί μας αμφιτρύωνες δεξιώθηκαν και φρόντισαν για πόση, βρώση και συμπάθεια και η επόμενη πράξη αναμένεται να παιχτεί πολύ σύντομα. Για το επερχόμενο LiVE σας είπαμε; Όχι, ε;
 
Κώστας Κούλης
Ευχαριστούμε το Χρήστο Κισατζεκιάν για τις φωτογραφίες
 
 
slpro1904
 
slpro1903

Νέα