Νέα

loogoo

Skeptical Minds - Watch Your Recordings

 
   Γνωρίζω αυτά τα παιδιά πάνω από επτά χρόνια. Έχω γράψει για δουλειές τους, για συναυλίες τους, μου έχουν παραχωρήσει συνέντευξη και μου έχουν κάνει δώρο μερικές από τις πιο υπέροχες βελγικές σοκολάτες που υπάρχουν! Ηχογραφούν φέτος το νέο τους άλμπουμ στην Ελλάδα και μάλιστα υπό την εποπτεία ενός από τους κορυφαίους και πιο ολοκληρωμένους μουσικούς στο Μέταλ (και όχι μόνο) παγκοσμίως. Ο Μιχάλης Στειακάκης (κιθάρες) και η Karolina Pacan (φωνή), καθώς και η υπόλοιπη μπάντα των Skeptical Minds από το Βέλγιο, βρίσκονται στα Devasoundz Studio και δημιουργούν υπέροχα πράγματα κάτω από το ζεστό, φιλικότατο και άγρυπνο βλέμμα του Fotis Benardo, ενός πραγματικά τεράστιου drummer και θεαματικά εντυπωσιακού μουσικού και παραγωγού.
 
skeptical1902

   Μίλησα με το Μιχάλη στο τηλέφωνο. Ορίσαμε το ραντεβού για το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Στο στούντιο βρίσκονταν οι τρεις τους. Ο Μιχάλης, ο Φώτης και η Καρολίνα (ή Περσεφόνη για αυτούς που την αγαπούν ακόμα περισσότερο). Η Καρολίνα έγραφε φωνές, ο Μιχάλης παρακολουθούσε και ο Φώτης απασχολούσε την κονσόλα. Η γλυκιά βοκαλίστα της μπάντας έχει βάψει τα μαλλιά της μπλε και πλέον θεωρώ ότι το “It’s all good, it’s all blue” μπορεί να υιοθετηθεί σαν υπό-motto… Άκουσα μερικά από τα τραγούδια του δίσκου και δεν τολμώ καν να φανταστώ πώς θα ακούγονται μιξαρισμένα και μετά το mastering. Τα παιδιά έχουν κάνει τρομερά πράγματα και αδημονώ να ακούσετε και εσείς αυτά τα τραγούδια και μάλιστα ολοκληρωμένα.
 
skeptical1901
   Προφανώς και βγάλαμε φωτό. Μερικές από αυτές τις δημοσιεύουμε προς τέρψιν οφθαλμών ημών και υμών. Σύντομα θα έχουμε κι άλλα νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Μέχρι τότε… Watch Your Back!

Κώστας Κούλης
 
skeptical1903

Νέα