Νέα

loogoo

Sirens LiVE @ Crow

 
Σκόρπιες λέξεις που μπορεί να μην θυμίζουν τίποτα, μπορεί να μην δένουν μεταξύ τους, μπορεί να φαίνονται τουλάχιστον άσχετες με οτιδήποτε. Astro Skate, Tarpon Springs, Avatar, Florida... Έτος 1979. Οι Savatage αποτελούν σημάδι απτό της ιστορίας.
 
sirens2056 
Οι παραπάνω λέξεις έχουν να κάνουν με το μέρος που σχηματίστηκαν και το πρώτο όνομα που υιοθέτησαν, πριν καταλήξουν στο μεγαλοπρεπές Savatage. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, πολλά άλμπουμ, ακόμα περισσότερα τραγούδια και Live και το συγκρότημα από τις ΗΠΑ επηρέασε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Όπως ήταν πολύ φυσικό, κάποιοι επηρεάστηκαν περισσότερο, με αποτέλεσμα να σκεφθούν και να δημιουργήσουν tribute μπάντες ανά τον κόσμο. Οι ύμνοι των Savatage δεν είναι δυνατό να αφήσουν απαθή ένα μουσικό που αρχικά δηλώνει οπαδός τους.
 
Με αυτό το σκεπτικό και γνώμονα την αγάπη μας για το συγκρότημα και μόνο αυτό, μαζευτήκαμε επτά ψυχές και σχηματίσαμε την πρώτη ελληνική Savatage tribute μπάντα. Για όνομά μας υιοθετήσαμε τον τίτλο του πρώτου άλμπουμ των Αμερικάνων. Και εγένετο Sirens - Greek Savatage Tribute Band!
 
Μαζί σας θα εξερευνήσουμε τα μουσικά μονοπάτια του αγαπημένου μας συγκροτήματος και θα προσπαθήσουμε στις 9 Μαΐου να παρουσιάσουμε τα υπέροχα τραγούδια τους με τρόπο που να τιμά τους δημιουργούς τους, το κοινό που θα έρθει να μας δει και τους ίδιους τους εαυτούς μας.
 
Το πάθος μας είναι έκδηλο, ο ενθουσιασμός ακόμα πιο πολύ…

Κι όπως λένε και οι Savatage… «Το μόνο που σου ζητώ… πίστεψε»!
 
 
"Still The Orchestra Plays!"
Jon Soti & Dee Theodorou: Vocals
Nikos Tzavaras & Giorgos Rallis: Guitars
Christina Kolliopoulou: Piano/Keys
George Kritharis: Bass
Kostas Plakoutsis: Drums
 

Νέα