Νέα

Silent Winter/Chronomancy/Among Death's Shadow Live @ Eightball Club

 
SILENT WINTER/CHRONOMANCY/AMONG DEATH'S SHADOW Live @Eightball Club – Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

Μετά από την παρουσία στην Ευρωπαϊκή power metal σκηνή, με επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας και έναν δισκογραφικό κατάλογο που μαρτυρά την αφοσίωσή τους στον στόχο, οι Βολιώτες Power metallers "SILENT WINTER" επανέρχονται στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του εξαιρετικού νέου full length album "Empire Of Sins", το οποίο θα μας παρουσιάσουν live μαζί με σημαντικές στιγμές από το παρελθόν τους!
 
silentwinter2254

Μαζί τους θα είναι οι Θεσσαλονικείς CHRONOMANCY (Epic/symphonic/folk metal), οι οποίοι έχουν μια πλούσια ζωντανή εμπειρία στην Ελλάδα, παιζοντας support σε συγκροτήματα όπως οι Paul Di'Anno, Jag Panzer, Riot, Gus G, Ross the Boss και Arkona.

Με νέα σύνθεση από το 2018 το συγκρότημα ηχογράφησε το full length album "Shadows In Atlantis", το οποίο κυκλοφόρησε το 2022 μέσω της Fighter Records και θα μας το παρουσιάσουν μαζί με κομμάτια από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές τους!

Special guests της βραδιάς θα είναι οι Among Death's Shadow, μια νεοσύστατη μπάντα από την Θεσσαλονίκη, η οποία παίζει melodic death metal και έχει να μας παρουσιάσει το πολύ δυνατό EP "Darkness Of My Dreams" το οποίο κυκλοφόρησε το 2022.

https://www.facebook.com/events/5558364407596018/?ref=newsfeed

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

EIGHTBALL CLUB

Πίνδου 1, λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Doors open 20:30

Είσοδος 7 ευρώ

FIND US
https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion
 
Joomla Social by OrdaSoft!