Νέα

loogoo

Metal Brotherhood on Stage (Shinigami - VoyageR)

 
SHINIGAMI and VOYAGER LiVE
19 Μαΐου 2019
BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Ακαδημίας 98-100 Αθήνα
Είσοδος: Προπώληση 6€ ( με μπύρα)** Ταμείο 6€ ( με μπύρα)
Έναρξη: 20.30

**Με κάθε προπώληση εισιτηρίου κερδίζετε ένα DEMO TAPE των VOYAGER και μπαίνετε στην κλήρωση για μία συλλεκτική ΜΠΛΟΥΖΑ SHINIGAMI. Η κλήρωση θα γίνει την ημέρα της συναυλίας!
 
voyager1901

Στις 19 Μαΐου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο BUMS (Blackbird Underground Music Stage). Για πρώτη φορά θα μοιραστούν τη σκηνή δυο δυνατές metal μπάντες, οι SHINIGAMI και οι VOYAGER.

Οι SHINIGAMI δημιουργήθηκαν το 2009. Από την πρώτη τους συνάντηση άρχισαν να δείχνουν τη δημιουργική τους τάση, τόσο σε στίχους, όσο και στη μουσική. Με κάθε μέλος να φέρει τις δικές του μουσικές επιρροές από εξαιρετικές μπάντες της Hard Rock και του Heavy Metal, όπως Deep Purple, Black Sabbath, Uriah Heep, Dio, Iron Maiden, Motörhead, Motley Crüe, Tool, κα, έπλασαν τη δική τους μουσική ταυτότητα παίζοντας Hard n’ Heavy, και δημιουργώντας κάτι φρέσκο και νέο. Δέκα χρόνια μετά, ύστερα από πολλούς πειραματισμούς, εναλλαγές μελών και αρκετές εμφανίσεις βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Ο προσωπικός τους ήχος, οι μοναδικές μουσικές δημιουργίες τους, αλλά και η ενέργειά τους επί σκηνής είναι τα χαρακτηριστικά των SHINIGAMI.

A new era of Shinigami's music has begun!

Γιώργος Αγγουριδάκης – Φωνή
Διονύσης Φακίρης – Κιθάρα
Λευτέρης Δετοράκης – Κιθάρα
Έκτορας Τσουγκαράκης – Μπάσο
Κώστας Παπάζογλου - Τύμπανα
 
Οι VOYAGER δημιουργήθηκαν το 2012 και ξεκίνησαν το ταξίδι τους επηρεασμένοι από τη Βρετανική σκηνή των δεκαετιών ’80 και ΄90. Έχοντας στα χέρια τους το πρώτο Demo Tape και κάνοντας αρκετές συναυλίες (μεταξύ των οποίων και ένα support στους Skyclad το 2014), ωρίμασαν μουσικά και μετά από κάποιες αλλαγές μελών βρίσκονται σε περίοδο ηχογραφήσεων για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019. Το είδος τους, N.W.O.B.H.M., από τα αγαπημένα της ελληνικής metal κοινότητας, αναδίδει μυρωδιές του παρελθόντος αλλά και υποσχέσεις φρέσκου αέρα επόμενης γενιάς.
 
Steve Lights - Φωνή
Γιώργος Ραυτόπουλος - Κιθάρα
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης - Κιθάρα
Αντώνης Μαντώρος - Μπάσο
Νίκος Πατσής - Τύμπανα
 
Για την προπώληση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα συγκροτήματα στις αντίστοιχες σελίδες:
-SHINIGAMI:
Fb: https://www.facebook.com/shinigamibandgr/
YT: http://www.youtube.com/c/Shinigamibandgr
-VOYAGER:
Fb: https://www.facebook.com/voyagergreece/
YT: https://www.youtube.com/channel/UCdYk-NSTlCd6sBT_b6Xb1jQ?view_as=subscriber

Νέα

Facebook Comments