Νέα

loogoo

Rhodium - 'Memory Of Light' lyric video

 
Οι Rhodium επιστρέφουν με το lyric video του ''Memory of Light''! Με πιο Heavy Power ύφος και τη μοναδική φωνή του Mike Livas, που είναι ο Frontman της μπάντας σχεδόν ένα χρόνο τώρα, τις κιθάρες του Λουκά και του Γιώργου, το μπάσο του Αλεξ και τα τύμπανα του Αντρέα.
 
rhodium1988
 
Στο lyric video βλέπουμε το Mike να ερμηνεύει το τραγούδι με πάθος και τη Lead κιθάρα να συνοδεύει τη φωνή... Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στις τελευταίες καλές αναμνήσεις ενός ανθρώπου που σύντομα θ,α εκτελεστεί. Η εκστατική μελωδία του ''Memory of Light'' ...σας προκαλεί να το ακούσετε τέρμα δυνατά.. και τα μοναδικά riff από τις κιθάρες θα σας κάνουν ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ξανά και ξανά και ξανά!
 
Οι Rhodium μετά τον πρώτο τους δίσκο ''Scream into the void'' συνεχίζουν ακάθεκτοι... και το χειμώνα πραγματοποίησαν περιοδεία στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, συνεχίζοντας στην Πάτρα, το Αγρίνιο, τη Θεσσαλονίκη... αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.
 
Επόμενη στάση; 3 Μαΐου στο Βόλο στο Τεχνόπολις Stage, με δύο τοπικές μπάντες, τους Elder Tusk και τους Dreadful Morgan, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να εμφανιστούν στην Εύβοια.
 
 
Θέλετε να ακούσετε περισσότερο Rhodium;
Δείτε το πρόσφατο video clip της μπάντας...''Scream into the Void''.
 
-Θέλετε να τους δείτε στο Βόλο, δείτε το event: https://www.facebook.com/events/2477465349163527/?ti=cl
-Ακολουθείστε τους στο Facebook: https://www.facebook.com/RhodiumOfficial/
 

Νέα