Νέα

loogoo

Olethrio Rigma - Celebrating 30 years @ Tithora

 
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019
Olethrio Rigma - Celebrating 30 years
Opening act : SIRIUS
 
Με αφορμή τα 30 χρόνια ιστορίας των Ολέθριο Ρήγμα , το συγκρότημα από την Αθήνα που υπήρξε πρωτοπόρος δύναμη που κινούταν ανάμεσα στο Punk, το Hardcore και το Thrash, παρουσιάζει ένα best of setlist από όλη τη δισκογραφία του!
 
olethrio1956
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από την ένωση των συγκροτημάτων "Ρήγμα" και "'Ολεθρος" που είχαν κατά καιρούς κοινά μέλη. Οι "Ρήγμα" είχαν ξεκινήσει το '89, δίνοντας συναυλίες σε σχολεία, μικρά clubs και σε χώρους κατάληψης. Κυκλοφόρησαν δύο demo κασέτες και ένα δίσκο με τίτλο "Ο Τελευταίος Αιώνας" από τη "Wipe Out" το '94. Την ίδια εποχή είχαν ξεκινήσει και οι "'Ολεθρος", οι οποίοι κυκλοφόρησαν ένα εφτάιντσο το '94 με τίτλο "'Ολεθρος" από τη "Wipe Out". Το '95 τα δύο συγκροτήματα θα συγχωνευτούν και θα ονομαστούν σε "Ολέθριο Ρήγμα". Το '97 θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο cd τους με την "Wipe Out Records". Η δεύτερή τους δουλειά κυκλοφόρησε από την "Black Lotus Records" το '99, με τίτλο "Πολέμησε για τους Αθώους". Και από την ίδια εταιρεία, το '00, κυκλοφόρησε και το τρίτο cd τους με τίτλο "Μ.Γ.Δ.". Το '02 βγαζουν το cd "Σκοτώστε τα Παιδιά, Φονιάδες" και το '04 το cd με τίτλο "Ο τρόμος της Εξουσίας". Το '05 συμμετείχαν στο "Rockwave Festival" στην Αθήνα δίπλα σε μεγαθήρια της παγκόσμιας, με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους, καθώς ήρθαν στη μπάντα οι Χρήστος φωνή, Ρένος μπάσο και φωνή και Τάκης τύμπανα. Το '07 κυκλοφορεί από την "Burning Star" το cd με τίτλο "Anthology" που περιείχε δεκαεφτά κομμάτια από όλη τους την πορεία και μαζί ένα dvd με videoclips και την εμφάνιση τους στο Rockwave 2005 δίπλα σε Dio, Twisted Sister, Anthrax κλπ.

Ένα live και καθεμία ξεχωριστή εμπειρία, με ανανεωμένο line up, και full τις μηχανές!
 
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Sirius!
Μετρούν ήδη ένα e.p. album με τίτλο " Wings Of Fire" και πρόσφατα επανηχογράφησαν το "The Last Angel" σε ακουστική έκδοση! 
 
 
Από την αρχή τους μέχρι και το πιο πρόσφατο unplugged live τους δίπλα στον Luke Appleton των Iced Earth, οι Sirius είναι μια μπάντα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.
 
Olethrio Rigma : www.facebook.com/OlethrioOfficial
Sirius : www.facebook.com/siriustheband
 
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα παρακάτω σημεία προπώλησης και είναι αυστηρά περιορισμένα στα 150!
Εισιτήρια : 6€ with beer

Doors Open : 21:00
Σημεία προπώλησης :
- Tithora Rock Club / Λεωφόρος Ιωνίας 275, Άνω Πατήσια / Τηλ: 211-115-6542
- Darklines Tattoo Supplies / Λεωφόρος Πατησίων 128 - Εμπορικό Κέντρο "Soto" / τηλ. 211-850-8668
-Eternal Mark Tattoo Studio / Πλ. Αγίων Θεοδώρων 6, Αθήνα / Τηλ: 211-113-8295
 
Powered by :
Noizy.gr
RockOverdose.gr - Rock Overdose Music Webzine
Metal Nuovo
Metal View
Darklines Tattoo Supplies
Eternal Mark Tattoo Studio
Made In Hell - Rehearsal & Recording Studio
Recover Studio
Jam 2 Music Studio
EX GEAR
HeartBomb Custom Screenprints
Black Velvet Radio
 

Νέα