Νέα

loogoo

ΟιThe Crashes κυκλοφορούν το νέο τους single, "Can't Get Over You"

 

 

Cover21

 

ΟιThe Crashes κυκλοφορούν το νέο τους single, "Can't Get Over You"

 

To πρώτο νέο κομμάτι των The Crashes μετά την εποχή του “Comedown”, λειτουργεί ώς μια εξομολόγηση για την εσωτερική διαμάχη που βιώνει κάποιος μετά από έναν σοβαρό χωρισμό, και περιγράφει το σκοτάδι που θα πρέπει να ξεπεράσει οποιοσδήποτε θέλει να καταφέρει ένα νέο ξεκίνημα. Το “Can’t Get Over You” βρίσκει την μπάντα να πειραματίζεται για πρώτη φορά με νέους ήχους, αναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά της.

 

HDOCmEA8

 

 

Ποιοι είναι οι The Crashes

Οι Crashes είναι ένα Newschool Rock & Roll trio με βάση την Αθήνα. Ξεκίνησαν την άνοιξη του '18 και μέχρι το τέλος του έτους είχαν ένα ΕΡ κι αρκετά δυνατά gigs. Μπλέκοντας κλασσικές μπλουζ και ροκ συνταγές με μοντέρνα στοιχεία από μπάντες όπως Placebo, BRMC και Royal Blood, ο ήχος τους παραπέμπει σε κάτι οικείο και ταυτόχρονα φέρνει κάτι φρέσκο.

Η όρεξή τους και η ιδιαίτερή τους προσέγγιση τράβηξε την προσοχή της τοπικής σκηνής, που γρήγορα τους εξασφάλισε εμφανίσεις σε ευρέως διαδεδομένα μπαρ, venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα όπως επίσης και το άνοιγμα στη συναυλία της Kovacs. Μέσα από αυτά προέκυψε το άλμπουμ ντεμπούτο "Comedown", διαθέσιμο ψηφιακά από το Σεπτέμβρη του 2019, τη δημοσίευση του οποίου συνόδευσε το βίντεο κλιπ του ομώνυμου κομματιού. Ένα σκοτεινό κι ατμοσφαιρικό ταξίδι στις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους πόθους του σχήματος σε μία περίοδο της οποίας το τέλος όρισε το ακουστικό ΕΡ "Origins.", παρουσιάζοντας μία αποδομημένηεπανεκδοχή 4 κομματιών του "Comedown", συνοδευόμενη από 2 ασπρόμαυρα βίντεο κλιπς.

Αποτελούμενοι από τον Jessy (κιθάρα/φωνή), τον Αναστάση (μπάσο) κι τον Πάνο (ντραμς), οι Crashes αντλούν έμπνευση από τα πάθη και τα βιώματά τους την ασταθή περίοδο που όλοι βιώνουμε, με στόχο τους να δημιουργήσουν δυνατή κι αντισυμβατική μουσική. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο, δουλεύοντας την επόμενή τους δουλειά, η οποία θα αρχίσει να δημοσιεύεται το καλοκαίρι του 2021.

Νέα