Νέα

loogoo

Οι Calyces ζωντανά από το studio U217

Το Αθηναϊκό prog metal κουαρτέτο των Calyces έδωσε στην δημοσιότητα ένα live video τριών τραγουδιών, ηχογραφημένο και κινηματογραφημένο στο studio U217 στην Αθήνα. Τα τρία τραγούδια συμπεριλαμβάνονται και στον πρόσφατο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο "Impulse to Soar" και είναι τα εξής:

1. False Awakening

2. Ego Dries Up The Ocean

3. Those Flames Are Dancing Wild

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

calyc1

 

"Μιας και η πανδημία δεν μας επέτρεψε ακόμα να παρουσιάσουμε το ντεμπούτο album μας όπως θα θέλαμε, δηλαδή ζωντανά, γεμίζουμε αυτό το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας παρουσιάζουμε αυτή την live ηχογράφηση που έγινε στο πολύ φιλικό studio των Universe 217 στην Αθήνα. Σε αυτό το σημείο, καλωσορίζουμε και το νέο μέλος των Calyces στο μπάσο και στα δεύτερα φωνητικά, Λουκά Γιαννακίτσα (Grandmaster Cockroach, Borderline Syndrome). Ευχόμαστε καλύτερες μέρες για όλους και θα τα πούμε σίγουρα από κοντά πάλι σε κάποιο stage!"

Ακούστε το "Impulse to Soar" σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: http://smarturl.it/1q208l

 

calyc 2

Η παραγωγή του ήχου πραγματοποιήθηκε από τον κιθαρίστα / τραγουδιστή του σχήματος Μάνθο Στεργίου και τον Έκτορα Τσολάκη (Need, Poem, Mother of Millions, Λευκή Συμφωνία κ.α.), ενώ το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Grammy award-winning μηχανικό ήχου, Alan Douches (Mastodon, Dillinger Escape Plan, Kvelertak κλπ). Στον δίσκο συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Jørgen Munkeby από τους Νορβηγούς Shining, συγκεκριμένα στο τραγούδι "Unfair Labor".

Παραγγείλτε το "Impulse to Soar" σε όλα τα physical formats εδώ: https://calyces.bandcamp.com/

Νέα