Νέα

loogoo

New World Disorder - Νέα κυκλοφορία

 
"I will fight till the end" αυτό ακριβώς θέλουν να πουν οι New World Disorder με τη νέα κυκλοφορία τους "Before The Storm". Μετά απο αρκετό καιρό, επιστρέφουν με ένα single και μοναδικό σκοπό να αποδέιξουν πως μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες προκλησεις της εποχής!
 
Εμπνευσμένοι και επηρεασμένοι από την απουσία τους στην μουσική σκηνή η κυκλοφορία τους αυτή αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εκδοχή στον ήχο τους σε σχέση με αυτά που εχουμε συνηθήσει απο αυτούς, αποδεικνείοντας οτι παίζουν μουσική για να εκφράσουν αυτό που νιώθουν πάνω απο όλα.
 
newworld2044
 
Πίσω από αυτή τη δουλειά, πέρα από τον Γιώργο Δήμα (Φωνή), είναι ο Αντώνης Μακρογιάννης και η TM Productions (ενορχήστρωση,ηχογράφηση, mixing, mastering).
 
Έχοντας εμφανιστεί ήδη μαζί με αξιόλογα ονόματα του σκληρού ήχου, περνάνε σε μια νέα εποχή για τη σκηνή με τη μουσική τους και στις 25 Μαίου δινουν στην κυκλοφορία ένα πρώτο δείγμα!
 
Join the Core Legion! Make Metalcore Great Again!
 
Οι New World Disorder είναι οι :
Γιώργος Δήμας (φωνή)
Σίμος Χάλαρης (κιθάρα)
Αντώνης Μακρογιάννης (κιθάρα)
Αλέξης Μακρογιάννης (τύμπανα)
 
Contact : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Νέα